De ce sa faci un imprumut rapid nebancar

Exista multe motive pentru care ai putea lua bani cu imprumut. Pot fi cheltuieli neprevazute care trebuie facute urgent sau de exemplu cand pur si simplu simti nevoia de o scurta vacanta si nu dispui de nicio rezerva de bani. Atunci te intrebi ce e de facut, cum poti intra rapid in posesia sumei de care ai nevoie?

Prietenii sunt o varianta la indemana atunci cand vine vorba despre un imprumut. Insa de cele mai multe ori nici ei nu dispun de bani cash sa iti ofere. iIar cu cat suma este mai mare, cu atat mai dificil este sa obtii de la ei un imprumut.

Situatii in care ai putea avea nevoie de bani

Reparatii in casa. Frigiderul, masina de spalat, centrala termica sunt bunuri care au o viata de cativa ani. Utilizate intens, acestea se uzeaza si, brusc, te pot lasa balta. La fel se poate intampla si cand sunt necesare renovari sau reparatii. Nu intotdeauna ai bani disponibili pentru astfel de cheltuieli neprevazute.

Datorii la stat. O amenda de circulatie pe care ai omis sa o platesti sau impozitul pentru locuinta pe care nu l-ai achitat la timp se pot transforma in adevarate pietre de moara. Dincolo de faptul ca se aduna penalitati, trebuie sa platesti toata suma odata. Lucru care nu e deloc usor de cele mai multe ori.

Cursuri de specializare. Mereu este ceva nou de invatat in domeniul in care activezi, iar pentru a te pune la punct cu inovatiile in domeniu e bine sa participi la cursuri prin care sa iti actualizezi cunostintele. Doar ca aceste cursuri nu sunt gratuite, ci costa uneori sume destul de consistente, pe care nu ti le poti permite fara un mic ajutor.

Masina noua. Achizitia unei masini noi este o cheltuiala pe care nu si-o permite oricine. Daca ai strans o parte din bani, insa suma nu este suficient de mare pentru a acoperi costul masinii mult-visate, atunci poti apela la un imprumut.

Vacanta. Munca multa si in conditii de stres este istovitoare pentru trup si pentru spirit. De aceea e posibil ca uneori sa simti brusc nevoia unei vacante. Un city break pentru doua persoane ajunge la 600-700 de euro. Dar acesti bani nu ii ai in casa disponibili intotdeauna.

Ce faci in toate aceste situatii? Raspunsul este simplu: apelezi la un imprumut rapid.

De ce sa faci un credit nebancar la ocenbank.pl? Iata cateva dintre motivele care te vor convinge ca este o optiune comoda si foarte utila:

Nu ai nevoie de prea multe documente. Este suficient sa ai un buletin de identitate valabil si sa demonstrezi faptul ca ai un venit stabil. Daca bancile iti solicita fel si fel de documente de la ANAF sau de la angajator, pentru un credit rapid ai nevoie doar de o adeverinta de salariu.

Poti avea si un istoric bancar negativ. Persoanele care au un istoric bancar negativ nu mai reusesc vreme de 4-5 ani sa obtina un imprumut de la banci, intrucat numele lor se afla in biroul de credit si sunt considerate rau-platnice. In schimb, o institutie financiara nebancara ofera imprumut chiar si in aceste conditii.

Primesti banii pe loc. Pentru un credit rapid se aplica online. Scanezi documentele solicitate, iar dosarul tau este analizat si in cateva ore iti primesti banii in cont. Simplu si eficient!

loading...
loading...