De ce să alegi să pariezi la Fortuna?

Dacă obișnuiești să joci la pariuri mai mult ca sigur ai auzit de Fortuna, una dintre cele mai mari agenții din Europa Centrală.

Fortuna este casa de pariuri licențiată ONJN, astfel că mai mult ca sigur dacă vei opta să faci o astfel de alegere te vei simți protejat, iar depunerile tale sunt în siguranță.

În ultima perioadă, numărul caselor de pariuri online este în creștere, așa că mai mult ca sigur jucătorii nu știu ce anume să aleagă și mai ales unde să se înregistreze. Pentru a face cea mai bună alegere este bine să ții cont de toate avantajele caselor de pariuri și să bifezi, atunci când există și dezavantajele.

Siguranța

Despre casa de pariuri Fortuna se cunoaște că este o agenție recunoscută internațional, ce a dat dovadă de-a lungul timpului de multă seriozitate. Ca atare, chiar dacă ești un jucător amator, trebuie să știi că la Fortuna vei fi sigur de depuneri, retrageri, nu există taxe sau comisioane ascunse, iar totul se desfășoară întocmai cum scrie în regulamentul agenției. Pentru înregistrare este nevoie de datele tale de identificare, de la alegerea unui username și parolă și până la transmiterea copiei documentului de identitate.

Depuneri mici

Un alt avantaj al casei de pariuri Fortuna este că nu te forțează să depui sume uriașe de bani. Prin transfer bancar, cu cardul sau cu ajutorul Paysafecard vei putea depune minim 25 de lei, iar în agențiile stradale Fortuna vei putea depune numai 10 lei. Ca atare, nu există o condiție în acest sens care să te constrângă și astfel să te facă să renunți.

Trebuie să cunoști că Fortuna se deosebește de anumite case de pariuri chiar prin faptul că poți face atât depuneri, cât și retrageri direct din agențiile stradale. Va trebuie să selectezi online agenția unde vei merge să retragi sumele de bani câștigate și mai apoi vei primi un cod pe care trebuie să îl prezinți agenției. Timpul de tranzacție este foarte scurt, primind banii pe loc.

Beneficii mari

Casa de pariuri Fortuna și-a îndreptat și ea atenția asupra beneficiilor oferite jucătorilor. Încă de la prima depunere, jucătorii sunt recompensați cu anumite depozite, de care jucătorii să se poată folosi pentru mai târziu. Beneficii destul de mari au fost acordate și pentru pariurile multiple sau cele realizate de pe un dispozitiv mobil. Cu toate acestea, este bine să analizezi atent care sunt beneficiile actuale ale agenției, în momentul în care hotărăști să faci înregistrarea, acestea putând fi diferite, în funcție de perioadă. Cu ajutorul unor astfel de beneficii, casa de pariuri Fortuna oferă recompense jucătorilor extrem de avantajoase.

Ofertă variată

La Fortuna vei găsi o ofertă variată de pariuri sportive. Vei putea plasa mizele pentru jocuri din liga a patra de fotbal și până la liga I. De asemenea, vei putea paria pe baschet, handbal, tenis, atletism, pariuri pe MMA sau chiar ai putea paria pe schimbările politice. Cu cât oferta caselor de pariuri online este mai diversă, cu atât totul devine tentant pentru jucătorii amatori sau profesioniști.

Site optimizat pentru mobil

Dacă vei alege să joci la Fortuna, trebuie să știi că site-ul acesteia este bine optimizat pentru mobil, astfel că vei putea juca aproape de oriunde. Va trebui să ai acces la internet și cu ajutorul telefonului mobil vei putea urmări tot ceea ce se întâmplă pe site-ul Fortuna și mai ales poți paria de aproape oriunde. Aceasta este una dintre condițiile cerute de orice jucător ce alege pariurile online, putând paria aproape de oriunde.

 

loading...
loading...