De ce sa alegi ambalaje pentru street food cu utilizare unica?

Street food este un concept care aduna multi oameni la un loc, savurand si gustand din diverse tipuri de mancare. Este necesar sa existe niste ambalaje pentru street food de calitate pentru a putea sa fie servite preparatele si luate imediat. Sunt multe tipuri de astfel de recipiente cu utilizare unica inclusiv in oferta RoseHome, mai ales din motive de igiena care sunt normale.

Forme si dimensiuni de seturi de cutii pentru takeaway

Cand vorbim despre street food ne referim inclusiv la seturile de cutii pentru takeaway. Acestea vin in diverse forme si marimi, potrivite pentru multe situatii si tipuri de mancare. Unul dintre cele mai frecvent cumparate este setul pentru hamburgeri. Acesta are dimensiunea de 16 X 16 X 9 cm in cazul ofertei RoseHome. Formele celor pentru salata sunt rotunde si au dimensiunea de 15 X 6 cm. Exista si forme speciale pentru cartofi prajiti, acesta fiind un aliment popular in vanzarile de mancare stradala. El are dimensiunile de 6.3 X 12 cm. Conul de hartie biodegradabila este de 7 X 19.5 cm, putandu-se servi multe tipuri de preparate in el. Cele mai frecvente cutii sunt cele fara capac de forma dreptunghiulara care pot fi mai mici sau mai mari si sunt utilizate pentru orice tip de mancare de strada, incepand cu carne sau cartofi si ajungand la deserturi precum gogosi sau clatite impaturite.

Beneficii ale ambalajelor pentru street food

Ambalajele pentru street food sunt o varianta excelenta ca recipient pentru mancare. In primul rand ca oamenii se pot bucura de ea imediat si pot sa plece din locul de unde este vanduta pentru a o putea savura in alta parte. Astfel ca se pot strange oameni din locatii diferite care mananca impreuna.

Un alt motiv important pentru care pot sa fie cumparate ambalajele pentru street food, este ca sunt placute din punct de vedere estetic si aduc placere vizuala celor ce primesc mancarea in acest fel.

Cele din carton si hartie sunt extrem de usor de reciclat, astfel ca poate sa fie pastrata integritatea si sanatatea naturii intr-un mod sustenabil. Unele sunt chiar biodgradabile intr-un timp foarte scurt, fiind construite special pentru acest lucru.

2

Hartia cerata – o alternativa interesanta

Hartia cerata este utilizata atat in street food, cat si in restaurantele obisnuite, la servirea meselor normale ale localului. Ea este o alternativa interesanta pentru ca ajuta vesela sa nu se murdareasca. Practic, mentine toate bolurile, platourile sau cosurile din inox fara pete de grasime sau murdarie. Se utilizeaza o singura data si apoi se poate arunca cu resturile de mancare ramase. Daca vrei sa alegeti hartie cerata de la RoseHome, puteti gasi culori si desene diferite, care vor incanta clientii. Ele pot sa fie asortate cu designul restaurantului. De exemplu pentru un look retro sau chic poate sa fie folosita hartia cerata de tip ziar vechi, care aduce o nota interesanta servirii si aspectului general al mancarii.

loading...
loading...