De când era mică a avut eczeme pe tot corpul, dar tratamentele nu au dat rezultate așa că după 30 de ani a refuzat orice sfat de la medici. Ce s-a întâmplat cu corpul ei peste un an este INCREDIBIL! Uite cum arată acum

Melanie Lynch a folosit toată viața creme pe bază de steroizi pentru a-și trata eczemele, dar după aproape 30 de ani de respectare a tratamentelor oferite de medici care au avut prea puține rezultate, ea a decis să renunțe la acest tip de creme. Rezultatele au fost dezastruoase.

Deși acum are 37 de ani, primele simptome au apărut când era foarte mică, eczema este o boală care înseamnă în principal că pielea persoanei în cauză începe să se umfle în mod nenatural. Pentru femeie, eczema i-a făcut pielea roșie și extrem de uscată.

Medicii i-au dat creme pentru a le folosi pentru spate, genunchi și coate, locurile unde era cel mai grav, dar ele nu i-au ameliorat simptomele, așa că în cursul a 30 de ani medicii i-au tot mărit doza, în plus, ei i-au prescris și să ia pe cale orală steroizi.

Dar totul a fost inutil, nimic nu o ajuta, așa încât nu a văzut niciun motiv să continue tratamentul degeaba. În acel moment totul a ieșit de sub orice fel de control, fața ei s-a umflat și a căzut, și pielea îi era mereu roșie.

Iată ce mărturisește femeia: ,,Era oribil, arătam ca un monstru, părul și sprâncenele îmi cădeau, pielea de pe tot corpul îmi cădea. trebuia să mătur oriunde în jurul meu de parcă ar fi căzut din mine praf. Îmi schimbam cearșafurile de mai multe ori pe zi. Totul la mine era umflat și dezgustător”.

Acum, trei ani mai târziu femeia este fericită că nu a reluat tratamentul fiindcă pielea ei și-a revenit treptat, a devenit mai puternică și mai sănătoasă iar ea este acum capabilă să trăiască o viață normală.

Iată cum arăta înainte:

melanie-lynch

Iată cum arată acum:

melanie-lynch-recovery

loading...
loading...