Daniela Crudu are o soră și mai frumoasă decât ea! Stai să vezi cum arată Ana! Cu decolteul ei a zăpăcit un barbat celebru, îl știe toată țara, Cruduța e mândră de sora ei superbă. Zici că e o prințesă!

În lumea mondenă autohtonă pare că dragostea e și mai complicată decât în viața de zi cu zi, plus că vedetele par a se cupla între ele fără a ține cont de vreo regulă. Așa s-a întâmplat, se pare, și în cazul Anei Crudu, sora mult mai celebrei Daniela Crudu. Deși Dorian Popa era implicat într-o relație cât se poate de serioasă, oficial, se pare că anul 2017 a început pentru Ana și Dorian într-un mod mai special.

Este vorba de o fotografie în care Dorian apare alături de sora mai mare a Danielei Crudu. Situaţia este ciudată cu cât, până la apariţia acestei poze, cei doi nu ar fi fost nici măcar amici, semn că ar putea fi vorba, de ce nu, de o adevărate „minune” de Sărbători, cine știe? Ce-i drept, nu ar fi prima dată când săgeata lui Cupidon loveşte pur şi simplu la întâmplare!

Ana și Daniela au pasiuni comune. Ana are dimensiunile perfecte pentru lumea modei, participă des la defilări și lucrează și în domeniu, la o firmă care produce articole vestimentare. În afară de modă, Ana Maria iubește dansul, televiziunea, i-ar plăcea și ei să devină vedetă și o însoțește foarte des pe Daniela la cele mai multe evenimente la care aceasta participă.

c1

daniela-crudu-mandra-de-sora-ei-cum-arata-si-cu-ce-se-ocupa-ana-maria_3

c2

c3

c4

CITEȘTE ȘI:

Cazul care a șocat Italia! Anișoara muncea pentru un ban cinstit, dar, acum o lună, femeia în vârstă de 59 de ani a dispărut fără urmă. După multe căutări, carabinierii au dat de ea! E îngrozitor cum au descoperit-o pe biata femeie

În urmă cu mai bine de o lună, Anișoara, o româncă în vârstă de 59 de ani a dispărut fără urmă, însă abia acum familia ei a primit vești bune. Anișoara Avram a fost găsită, iar anunțul a fost făcut chiar de către fiica femeii, Andreea: „Am gasit-o. Era la Rimini. O persoana mi-a scris in privat ca ar fi vazut-o pe mama, dar nu era sigura 100%. Dar s-a dovedit a fi chiar ea”, a scris fiica Anisoarei pe internet.

Însă starea în care și-a găsit mama a șocat-o pe fiică: tânăra a stat de vorbă cu presa românească din Italia și a descoperit astfel că Anișoara a dormit la un centru pentru primirea persoanelor fără adăpost și că nu își mai poate aminti absolut nimic din ceea ce i s-a întâmplat în ultima lună.

„Nu mai stie nimic. Mergem maine la psiholog si apoi la un control de specialitate si vom vedea ce ne spun”, a spus fiica Anișoarei, Andreea.

Anișoara Avram este din Fântânele, județul Suceava și a disparut în Italia pe 24 martie 2018. Ea lucra ca îngrijitoare în Limbiate, provincia dintre Monza și Brianza, o localitate din apropiere de Milano. Anchetatorii continuă cercetările pentru a afla ce a făcut femeia în luna în care a dispărut fără urmă.

loading...
loading...