Dani Mocanu, mesajul bombă cu care i-a șocat pe fani! A făcut anunțul, nici nu mai zici că e el! I s-a întâmplat în urmă cu puțin timp și nimănui nu-i vină să creadă! Tu îl crezi?

Cântărețul Dani Mocanu a transmis un mesaj tuturor celor care îl cunosc. El menționează că dorește cu adevărat să își schimbe radical viața, și mai vrea să îi și ajute pe nevoiași. chiar dacă îl paște închisoarea și a avut multe probleme cu legea de-a lungul timpului, cântărețul s-a decis să se înscrie într-o asociație pentru apărarea drepturilor omului, dar asta nu e tot!

Fiind invitat într-o emisiune TV alături de președintele asociației căreia i s-a alăturat, Dani Mocanu a spus că a vrut să transmită tuturor un mesaj. Iată anunțul lui:

„Am venit sa transmitem un mesaj tuturor. Cam absolut tot s-a schimbat in viata mea. Stim cu totii ca eu am avut o viata cu bune si cu rele, agitata intr-un cuvant. Mai rele si asa mai departe. Eu mi-am pus in gand: daca eu nu am fost ajutat de nimeni in toate problemele mele, m-am gandit eu, cu ajutorul lui Dumnezeu bineinteles, sa intru in aceasta asociatie sa pot ajuta alti nevoiasi, indiferent de problema, indiferent de nevoi”, a declarat manelistul.

CITEȘTE ȘI:

Dani Mocanu e în al nouălea cer! Surpriza l-a adus în culmea fericirii. ,,E cel mai frumos cadou” A zis totul despre ce-a făcut în pușcărie, uite prin ce a trecut. Declarația completă

Deși este cercetat penal, Dani Mocanu se bucură încă de statutul său de vedetă apreciată, are încă foarte mulți fani care îl apreciază și îi sunt alături.

Recent el a postat pe o rețea de socializare o imagine cu un portret pe care l-a primit cadou, alături de imagine, el a scris pe Facebook următoarele cuvinte: ,,Cel mai frumos cadou! Un portret din care bineînţeles, nu lipseşte #BANDEROLA de rege al stilului de muzică pe care eu l-am inventat!!!”.

Se pare că s-a ținut ocupat în ultima perioadă, fiindcă același Dani Mocanu a apărut pentru prima dată la televizor după ce a fost eliberat condiționat, el a precizat că se consideră nevinovat, că își dorește ca viața lui să revină la normal cât mai repede, ba chiar a și povestit despre experiența pușcăriei.

Declarațiile lui:

,,Din păcate, am avut o experiență urâtă. Nu am crezut în viața mea că o să ajung aici. Bănuiesc, datorită stilului de muzică pe care eu l-am inventat. A fost o experiență urâtă. Dosarul este încă în desfășurare. Sunt sub control judiciar, eu și fratele meu. Atunci când ești curat și nu ai făcut absolut nimic mi se pare normal să stai liniștit (…)

Era rece acolo, din toate punctele de vedere. E un loc urât, rece. S-a presupul că fac parte dintr-un grup de periculoși. Sper că o să se finalizeze dosarul. Am făcut o piesă acum două zile. Mâine o să filmez. Va fi o piesă bazată pe tot ceea ce s-a întâmplat zilele trecute”.

loading...
loading...