Dana Marijuana i-a lăsat cu gura căscată pe oamenii din parc acum două zile! Ce făcea vedeta nu se așteptau să vadă în zeci de ani: „Nu îi e deloc rușine la…!” Poza cea mai rară

Dana Coteanu (38 de ani) cunoscută drept Marijuana, solista care în urmă cu 15 ani făcea furori cu piesele „Tre să spun” sau „Cea mai fidelă fată”, a tot încercat să revină în lumea muzicală, însă, după câteva încercări timide, pare că s-a reprofilat. Mai exact, vinde bijuterii, brățări, mărgele și cercei, lucrate de mâna ei, dar și alte obiecte.

În urmă cu câteva zile, în timp ce se afla la un târg din centrul Capitalei, ea s-a pozat în fața unei tarabe, plină cu huse de telefon, dar și cu CD-uri muzicale vechi. Fanii au felicitat-o că știe să scoată bani și din piatră seacă, iar ea părea mulțumită de afacere.

Dana are două fiice, Elena (în vârstă de 3 ani) și Alesia (11 ani), de care are grijă singurică. Fata cea mare îi calcă pe urme, postând anul trecut o filmare pe Internet, în care interpretează perfect o piesă extrem de grea, din repertoriul internațional: „Am mari emoții când o aud cântând”, a spus Marijuana atunci.

Iată cum arată Dana Marijuana vânzând la tarabă, fără să îi fie deloc rușine de faptul că muncește cinstit. Bravo ei!

dana

CITEȘTE ȘI:

Cazul care a șocat Italia! Anișoara muncea pentru un ban cinstit, dar, acum o lună, femeia în vârstă de 59 de ani a dispărut fără urmă. După multe căutări, carabinierii au dat de ea! E îngrozitor cum au descoperit-o pe biata femeie

În urmă cu mai bine de o lună, Anișoara, o româncă în vârstă de 59 de ani a dispărut fără urmă, însă abia acum familia ei a primit vești bune. Anișoara Avram a fost găsită, iar anunțul a fost făcut chiar de către fiica femeii, Andreea: „Am gasit-o. Era la Rimini. O persoana mi-a scris in privat ca ar fi vazut-o pe mama, dar nu era sigura 100%. Dar s-a dovedit a fi chiar ea”, a scris fiica Anisoarei pe internet.

Însă starea în care și-a găsit mama a șocat-o pe fiică: tânăra a stat de vorbă cu presa românească din Italia și a descoperit astfel că Anișoara a dormit la un centru pentru primirea persoanelor fără adăpost și că nu își mai poate aminti absolut nimic din ceea ce i s-a întâmplat în ultima lună.

„Nu mai stie nimic. Mergem maine la psiholog si apoi la un control de specialitate si vom vedea ce ne spun”, a spus fiica Anișoarei, Andreea.

Anișoara Avram este din Fântânele, județul Suceava și a disparut în Italia pe 24 martie 2018. Ea lucra ca îngrijitoare în Limbiate, provincia dintre Monza și Brianza, o localitate din apropiere de Milano. Anchetatorii continuă cercetările pentru a afla ce a făcut femeia în luna în care a dispărut fără urmă.

 

loading...
loading...