Dana Criminala are un tatuaj în zona intimă! Soția lui Leo ni l-a arătat și se vede totul! Leo e mândru, l-a făcut doar pentru ochii lui!

Dana Criminala, bruneta focoasă care pare să-l fi cucerit în mod iremediabil pe Leo de la Strehaia, este fascinată de cultura tribului maori, așa că a apelat la serviciile unuia dintre cei mai cunoscuți artiști tatuatori, iar rezultatul este unul spectaculos.

Dana Criminala s-a căsătorit cu Leo de la Strehaia în urmă cu doi ani, iar acum poartă simbolul puterii în cultura maori într-o zonă intimă, chiar pe coapsa dreaptă. Soția celui supranumit „prințul țiganilor” are mai multe tatuaje pe corp, însă acest tatuaj pare sortit numai pentru ochii lui Leo.

Deși frumoasa brunetă are 47 de ani, pare că sfidează timpul, nu are pic de celulită, dar asta nu pentru că ar ține vreo dietă drastică, ci fiindcă muncește mult la sală. Cel care a făcut anunțul tatuajului a fost chiar Leo, el a postat pe Facebook o poză cu Dana la salonul de tatuaje: „Tatuajul Danei pentru mine”, a scris Leo in dreptul fotografiei.

Iată imaginea: 

d1

CITEȘTE ȘI:

Bărbatul de 47 de ani a forțat-o pe fata de 17 să se căsătorească cu el, dar ce s-a întâmplat la nuntă a uimit o lume întreagă. Cine era soțul și ce a făcut mireasa la nuntă a lăsat pe toți invitații în lacrimi

Orice femeie vrea să se căsătorească la vârsta potrivită, cu persoana potrivită. A avea o nuntă perfectă este visul tuturor, dar o nuntă în cadrul căreia mireasa este forțată să spună „da”, este ceva în mod clar complet greșit. Din păcate, în multe părți ale globului mulți copii și adolescenți sunt forțați să se căsătorească cu soți mai în vârstă, din cauza tradițiilor din țările respective. Fetele tinere care se căsătoresc prea devreme vor deveni dependente de soții lor bătrâni și nu sunt pregătite nici emoțional, dar nici fizic pentru a deveni soții și mame.

Familia lui Kheda Goilabiyev a fost amenințată cu „consecințe neplăcute” de către Nazhud Guchigov, în vârstă de 47 de ani, șeful poliției din localitate, dacă refuză să își căsătorească fiica cu el, chiar dacă aceasta are doar 17 ani. Tânăra arăta minunat în frumoasa rochie de mireasă, dar nimic nu i-a putut ascunde tristețea.

Potrivit ziarelor locale, bărbatul mai are o soție și un fiu mult mai mare decât noua lui mireasă. Părinții fetei nu au fost de acord cu căsătoria, dar nu au avut de ales din moment ce șeful poliției a amenințat că o va răpi pe fată dacă se opuneau.

În fiecare an peste 15 milioane de fete sunt căsătorite forțat, deși sunt copii și adolescente. Dacă nu se face nimic în această privință, se estimează că până în anul 2030, 15,4 milioane de fete vor avea aceeași soartă.

Tristețea fetei apare foarte clar în toate imaginile de la nuntă:

s4

s6

loading...
loading...