Dacia Egreta, mașina de care le era rușine și comuniștilor! Mai bine n-ar fi existat! S-au făcut de râs în toată lumea. Uite cum putea să arate, Dumnezeule, ce-o fi fost în capul lor?!

În prezent, Dacia este o marcă de succes atât în România, cât și în Europa, unele modele, precum Logan sau Duster, ajungând chiar și pe piața din America de Sud! Totuși, este bine de știut că în istoria brandului autohton au existat şi zile mai puţin bune, ba chiar zile de-a dreptul jenante! Un astfel de exemplu ar fi fabricarea modelului Dacia Egreta. Dacă n-aţi fi crezut că există o maşină mai urâtă decât Lăstunul, atunci trebuie să vă uitaţi cum arată Egreta, un prototip al Daciei Lăstun.

Pentru cei care nu știau, Dacia Lăstun este un autoturism românesc de mici dimensiuni, fabricat între anii 1988 și 1991 la Timișoara. Denumirea acestuia provine de la numele păsării „lăstun”. Producția a avut loc la fosta uzină Tehnometal din Timișoara, devenită ulterior Întreprinderea de Autoturisme Timișoara, iar primul lot de autoturisme a fost pus în vânzare în ianuarie 1989. Iată cum arăta Dacia Egreta:

e2

e1

e3

Pe când Dacia Lăstun arăta astfel:

dacia-lastun-500

Sursa: realitatea.net

CITEȘTE ȘI: 

A născut 6 copii și de 14 ani o durea spatele îngrozitor. Când s-a dus la spital, medicii au înghețat! „Doamnă, cine vi l-a băgat în spate?!” E cumplit ce avea femeia înfipt în ea

Amy are 41 de ani și a născut cel de-al șaselea său copil prin cezariană, într-un spital din Florida, SUA, în anul 2003. Ea suferea de dureri cumplite de spate de ani de zile, însă a fost șocată când a aflat ce i le provoca!

La două luni de la operația de cezariană, femeia a început să simtă dureri puternice în zona spatelui. Însă abia după ani de zile de chin, Amy a făcut investigații imagistice și a descoperit că o porțiune de 3 centimetri din acul cu care i se făcuse anestezia epidurală rămăsese în coloana ei vertebrală, potrivit digi24.ro.

Femeia este, în prezent, speriată și supărată de descoperirea medicilor fiindcă acul i-a provocat leziuni la nivelul nervilor, iar piciorul stâng nu și-l poate folosi la capacitate maximă. „De fiecare dată când mă mișc, mă plimb sau mă răsucesc, acul se mișcă în coloana vertebrală. Timp de 14 ani, mi-am creat leziuni în coloana vertebrală de la acul acesta care se mișca acolo”, spune femeia. „Se simte ca o arsură. Ocazional durerea se întinde pe piciorul stâng până la gleznă”, adaugă ea.

Acum, Amy riscă acum să rămână paralizată chiar dacă acul va fi scos din coloana vertebrală, tocmai de aceea intenționează să dea în judecată spitalul din Florida unde a făcut cezariana.

Sursa: digi24.ro

loading...
loading...