Cum te îmbraci la o nuntă – 10 sfaturi practice

Alegerea ținutei perfecte pentru a merge la o nuntă unde ești invitată, nu este o sarcină prea ușoară. Iar dacă odată cu invitația primești și un dress code pe care trebuie să-l respecți, lucrurile pot deveni și mai confuze. 

Am pregătit pentru tine câteva recomandări, care să te ajute să te descurci printre atâtea rochii de ocazie fete , astfel încât în momentul în care ajungi la eveniment, să te simți ca un adevărat star. 

  1. Orientează-te spre haine care asigură un echilibru perfect între confort, formalitate și eleganță. Țesăturile naturale sunt cele mai fine, iar mătasea este cea mai potrivită alegere. Poți opta și pentru in sau bumbac, dar nu uita să eviți poliesterul, nylonul sau alte materiale sintetice.
  2. Rochiile cu design ușor și fluid sunt cele mai feminine, așa că trebuie să le iei în considerare. Culorile închise pot fi destul de sobre, din acest motiv nuanțele deschise pot fi o alegere mult mai bună. Modelele florale în culori pastelate sunt ideale pentru un eveniment atât de special, cum este o nuntă.
  3. Stilul romantic este perfect pentru a fi abordat atunci când mergi la o nuntă. Elementele de design specifice, cum sunt volanele sau mânecile bufante, te vor pune în valoare, iar o curea subțire îți va evidenția talia. 
  4. Printurile și imprimeurile sunt o tendință care aduce multă bucurie. Acestea vor arăta perfect, indiferent dacă este vorba de o nuntă în interior sau una în aer liber. 
  5. Evită dungile orizontale, deoarece lățesc vizual, iar silueta ta va fi defavorizată. Alege dungile verticale, pentru un efect care te va pune în valoare și va accentua zonele pe care ți le dorești. 
  6. Din respect pentru mireasă, ar trebui să renunți la purtarea unei ținute albe. Toată atenția invitaților ar trebui să fie canalizată spre mireasă, iar orice rochie albă va deturna privirile. 
  7. Poartă accesorii. Acestea sunt ideale pentru a face o ținută să pară ca nouă. Sezonul nunților poate fi dificil din punct de vedere al costurilor pentru haine, dar o modalitate excelentă pentru a evita un dezastrul pentru bugetul tău, este să alegi câteva rochii versatile pe care să le actualizezi de fiecare dată cu o geantă, bijuterii sau pantofi diferiți. Accesoriile și încălțămintea sunt o modalitate excelentă pentru a te încadra în cele mai noi tendințe. 
  8. Alege încălțări comode. O nuntă durează multe ore, iar niște pantofi incomozi pot ruina întreaga ta experiență. Alegere încălțări în care te simți bine, care permit piciorului să respire și care nu rod sau nu te strâng. Oricât de atractive ar fi tocurile înalte, dacă nu poți să stai în picioare pentru mult timp, cel mai bine este să renunți la ele. O altă variantă este să iei cu tine o pereche de pantofi de schimb, la care să apelezi atunci când stai la masă ori când simți nevoia să îți odihnești picioarele. 
  9. Evită o ținută prea casual. Indiferent care este codul vestimentar, blugii sau pantalonii scurți nu ar trebui să se regăsească în alegerea hainelor pentru o nuntă. Nu uita că este vorba despre ziua specială a mirilor, iar aceștia își doresc ca invitații să depună măcar un mic efort pentru a arăta bine. Folosește nunțile ca o ocazie ideală pentru a îmbrăca și a-ți arăta noile rochii sau ținute. 
  10. Când ești indecisă, apelează la Little Black Dress. Este secretul care te scoate onorabil din orice provocare, deoarece o rochie scurtă neagră se potrivește la majoritatea evenimentelor. De la cocktailuri la zile de naștere, de la o seară la teatru la o nuntă elegantă. Alege accesoriile potrivite, iar ținuta ta va arăta excelent. Dacă nu ai încă în dulap o rochie scurtă neagră, atunci acum este momentul perfect să îți cumper una. 

 

loading...
loading...