Cum să pândești reducerile la pantofi

Atunci când vorbim despre accesorii și piese vestimentare, oferta magazinelor este cât se poate de variată. Din fericire, avem la dispoziție o mulțime de articole din care le putem alege pe cele care se potrivesc preferințelor și nevoilor noastre. Adesea, bugetul este însă un criteriu important în funcție de care facem investițiile în garderoba noastră. 

Ai pus ochii pe o pereche de pantofi absolut fabuloși? Nu este nevoie să cheltui o avere pentru a-i cumpăra la prețul lor întreg; tot ce trebuie să faci pentru a cumpăra inteligent este să găsești momentul și locul potrivit în care să dai startul sesiunii de shopping! Iată ce trebuie să faci pentru a prinde cele mai tentante reduceri de preț la pantofii tăi favoriți!

Când poți găsi pantofi la reducere? 

Dacă vrei să găsești modele deosebite de pantofi la un preț mai redus trebuie să vânezi perioadele de reduceri de peste an. Marile magazine oferă discounturi considerabile în anumite momente ale anului, printre care și:

  • Ziua (care, deseori, se transformă în săptămâna) de Black Friday;
  • Perioada precedentă sărbătorilor de iarnă;
  • Soldările de iarnă și cele de vară care au loc de regulă între 15 ianuarie și 15 aprilie și între 1 august și 15 octombrie;
  • Alte sărbători de peste an, cum ar fi 1 și 8 Martie, Valentine’s Day.

Pont util! 

Atunci când încep reducerile de sezon e foarte important să alegi perioada ân care să mergi la cumpărături. De exemplu, în primele două zile, atunci când reducerile sunt cuprinse de cele mai multe ori între 30 și 50%, vei găsi produse variate. Mai apoi, prețurile mai scad (chiar și cu 70%), însă la fel și oferta magazinelor. Prin urmare, dacă ai nevoie de o măsură mică la pantofi, grăbește-te să îți selectezi produsele preferate în primele zile de soldare. 

De unde poți cumpăra pantofi ieftini?

Există numeroase locuri de unde poți cumpăra încălțăminte ieftină. De exemplu, pe epantofi.ro găsești frecvent balerini de damă, cizme, pantofi sport și multe alte modele de încălțăminte la prețuri accesibile. Vestea bună este că majoritatea dintre acestea fac parte din colecțiile marilor branduri, deci nu este exclus să obții un preț bun pentru o pereche de pantofi ale unui brand renumit. 

De asemenea, miniprix-urile sau outlet-urile sunt alte locuri în care se practică o politică de preț redus. În plus, în astfel de locații articolele oferite sunt variate și multe din ele aparțin unor producători cu prestigiu. 

Ca regulă generală, ai putea vâna reducerile magazinelor online. Nu de puține ori, magazinele online oferă piese vestimentare și accesorii la un preț scăzut, având în vedere că și costurile suportate de către acestea sunt mai mici.

În plus, iată un truc pe care trebuie să-l știi: Poți avea pantofii mult visați dacă nu te limitezi la produse din cele mai recente colecții. Există multe modele de încălțăminte statement pentru orice garderobă, ceea ce înseamnă că poți cumpăra și pantofi din colecții mai vechi, dar pe care să îi poți purta sezoane la rând. 

Nu este nevoie să-ți cheltui economiile pentru a-ți cumpăra accesoriile pe care ții le dorești; tot ce trebuie să faci este să investești inteligent în dressing-ul tău!

loading...
loading...