Cum să eviți greșelile la pariuri sportive

Fiecare face greșeli. Este uman să greșești. Nu trebuie să te superi, nu trebuie să fiu frustrat când pariezi la diverse case de pariuri. Nu trebuie să intri în panică. Cel mai bun lucru în ceea ce privește greșelile este să înveți din ele.

Trebuie să le folosești pentru a-ți îmbunătăți experiența din lumea pariurilor. Dacă fiecare ar lua de fiecare dată decizia corectă nu ar mai exista case de pariuri sportive.

Greșelile apar, iar modul în care te ocupi și reacționezi la ele este cheia spre succes în pariuri făcute la diverse case de pariuri online. Iată cum poți preveni cele mai frecvente greșeli.

Nu urmări pariurile și cotele lungi

Aceasta este una din cele mai mari greșeli pe care pariorii noi le fac când pariază la case de pariuri recomandate. După o serie de pierderi suferite în lumea pariurilor, există tentația de a transforma mizele pierdute în mize și mai mari, de obicei pe cote mai mari și mai riscante.

Acest lucru este exact opusul a ceea ce trebuia să se întâmple. De aceea este esențial să stabilești un buget.

Acest lucru te poate ajuta să afli cât îți permiți să pierzi pariind la case de pariuri legale. Iar când pierzi acea sumă de bani trebuie să știi să te retragi.

Dar, pariorilor nu le place să piardă și încearcă să-și recupereze pierderile prin luarea de măsuri drastice. Nu te vei uita la cotele scurte favorite după ce ai pierdut, vei urmări cotele lungi și în final vei pierde și mai mulți bani.

Urmărirea pariurilor făcute la case de pariuri licențiate este tocmai ceea ce trebuie să eviți. Nu îți schimba niciodată miza sau bugetul stabilit pentru a încerca să-ți recuperezi pierderea.

Norocul nu este prietenul pariorului

Când un jucător pariază la diverse case de pariuri din România și câștigă pariul, are senzația că norocul este de partea lui. Nu este adevărat, acest lucru nu are de a face cu norocul. Norocul nu este tocmai un lucru grovav care trebuie urmărit când pariezi.

Evită orice pariu care se bazează pe noroc precum și cine câștigă tragerea la sorți la începutul unui meci. Acest lucru echivalează cu 50% șansă de a pierde, care este un procentaj prea mare de risc din perspectiva unui pariu făcut pe ceva care nu poate fi controlat.

Nu merită să riști, deoarece ai putea folosi miza să găsești cote mult mai favorabile pentru tine.

Nu paria pe ceea ce nu știi

Cu cât te informezi mai mult despre pariuri, cu atât șansele de a face profit sunt mai mari. Dacă până acum ai câștigat din pariuri online pe diferite meciuri de fotbal, dar deodată te-a atras un meci de rugby și pariezi fără a avea cunoștințe despre sport în sine, despre echipe, ai toate șansele să pierzi. Nu este deloc indicat să pariezi orbește.

Nu te îndepărta de ceea ce știi. Pariază pe un sport doar în momentul în care ești foarte bine informat, nu înainte.

Principalele ponturi pariuri

Învață să te retragi (când câștigi sau pierzi). Fă-ți o strategie de succes.

Nu cere ajutor norocului.

Învață din greșeli.

Niciodată nu paria pentru a încerca și pentru a compensa pierderile.

Nu paria pe ceea ce nu cunoști.

Doar pentru că ai un buget, nu înseamnă că trebuie să-l cheltuiești pe tot.

Un buget de pariuri este foarte important pentru un parior, precum și limitarea eventualelor pierderi.

Cu toate acestea, doar fiindcă ai un buget, asta nu înseamnă că trebuie să îl pariezi pe tot.

Dacă ai avut o zi bună și ai făcut profit, învață cum să te oprești. Nu are rost să continui și să pariezi toți banii. Dacă, de exemplu, ai un buget de 10 euro pe zi, ai mizat 5 euro și ai făcut 20 de euro profit este bine să te oprești.

Nu are niciun rost să pariezi alți 5 euro din bugetul pe ziua respectivă. Te poți mulțumi cu atât. Asta înseamnă o strategie de pariere de succes.

Când câștigi tentația este mare, dar, dacă reușești să te controlezi și să te oprești la timp, poți aduna mai mulți bani în contul tău.

Pentru a te informa cât mai bine despre ponturi pariuri, bonusuri case de pariuri, este indicat să intri pe biletu-zilei.com. Pe acest site vei găsi zilnic un top al caselor de pariuri, informații despre cea mai bună casă de pariuri.

De asemenea, aici afli despre Betano, o casă de pariuri care oferă un bonus betano atractiv și poți citi biletul zilei care te ajută să faci profit.

Decizia ONJN nr. 907/19.05.2016

loading...
loading...