Cum putem găsi compania potrivită de software development?

Succesul proiectelor de software development și IT outsourcing este rezultatul final al unui proces extins și complex. La AROBS, credem că startul creării unui produs software de mare success este dat de alegerea, cu multă grijă, a companiei de software development.

Compania ideală de IT outsourcing, nearshore sau offshore, va imprima un ritm rapid de lucru, coerența pe parcursul dezvoltării produsului, calitatea codului, va asigura instrumente și proceduri pentru managementul agil al proiectului, astfel, existând premisele ajungerii la cel mai bun rezultat posibil.
AROBS propune companiilor românești, și nu numai, o listă de 10 întrebări vitale pentru determinarea partenerului de software development ideal.

1.Compania are experienta și expertiză pe o anume industrie? Daca produsul software care urmează să fie creat este pentru industria hotelieră, lucrați cu o firmă care are în portofoliu așa ceva.

2.Compania este dispusă să modifice produsul pe parcursul dezvoltării acestuia, pentru a asigura adaptabilitatea lui pe piață?

3.Au certificări de calitate emise de organisme internaționale?

4. Pot oferi echipe de programatori exceptionali, echipe de testare, designer, ingineri de securitate?

5.Dețin un portofoliu verificabil de proiecte similar, ca valoare și nișă de piață?

6. Localizarea companiei este, din punct de vedere geographic, într-o țară cu sistem economic și politic stabil? Țara de origine a companiei este bine cotată în statisticile World Bank și Eurostat?

7.Cultura companiei de software development este bazata pe transparență și pe comunicare?

8.Cunoștintele de limba engleză ale viitoarelor echipe sunt peste medie?

9. Compania are acțiuni publice de responsabilitate corporatistă – CSR? Sunt implicați în comunitatea din care fac parte?

10.Preturile sunt clar conectate cu calitatea serviciilor de software development? Nici un proiect software nu va fi furnizat cu succes de o echipa formată numai, sau în mare parte, din developer începători sau fără prea mare experiență. Echipe excepționale construiesc produse exceptionale.

După cei aproape 22 de ani de la înființare, AROBS bifează toate aceste aspecte, fiind considerate cea mai bună companie de software development din România. AROBS are clienți din 14 țări din Europa, Americi și Asia și s-a specializat pe industrii exigente cum ar fi travel software, automotive, enterprise solutions, IoT, clinical trials.

loading...
loading...