CUM PROTEJAM LIVADA DE CIRESI APELAND LA CAMERE DE SUPRAVEGHERE

 

Pentru ca a venit sezonul cireselor, fructele vedeta ale verii, cu nenumarate beneficii pentru sanatate, proprietarii livezilor se confrunta din ce in ce mai des cu furturi. Cazurile in care politistii au depistat in flagrant numeroase grupuri de persoane care sustrageau cirese din livezi sunt reale si intalnite la tot pasul in toata Romania. Numai in judetul Dambovita s-au inregistrat peste 200 de tentative de furturi in prima pastamana a lunii iunie. Doamna Violeta Tanase din localitatea Odaia Turcului spune ca s-a confruntat dintotdeauna ca aceasta problema, dar ca nu va fi descurajata si va continua sa se ocupe cu cultivarea pomilor fructiferi.

Cei mai multi proprietari de livezi de ciresi care in trecut faceau nopti albe si infruntau frigul si ploile sau apelau la solutii rudimentare precum inconjurarea pomilor cu sarma ghimpata au luat decizia de a face o schimbare si au apelat cu succes la tehnologie.

Cu totii suntem de acord cu sintagma: paza buna trece primejdia rea, dar trebuie sa si actionam in acest sens. De aceea, tot mai multi proprietari de livezi, precum doamna Violeta Tanase, apeleaza la camerele de supraveghere.

Un kit format din camere supraveghere wireless de exterior reprezinta un real ajutor, ofera protectie, ofera confort proprietarilor, ii descurajeaza pe cei care vor sa comita furturi, depisteaza persoanele raufacatoare si nu in ultimul rand, reprezinta un real ajutor pentru politie. Imaginile inregistrate de aceste camere de supraveghere de exterior vin in sprijinul politiei si pot fi folosite la identificarea hotilor in faza de urmarire penala.

camere-supraveghere-wireless-1cctv-foscam (1)

Sunt nenumarate magazine de unde puteti achizitiona camere de supraveghere wireless care exceleaza prin specificatiile tehnice si design. 1CCTV este un magazin online care va pune la dispozitie cu o gama variata de camere de cea mai buna calitate, ideale pentru protejarea livezilor de ciresi si nu numai. De asemenea, 1CCTV are oferte tentante, reduceri imbatabile si informatii care te ajuta sa tii pasul cu calitatea si cu cele mai noi produse de pe piata.

Cele mai indicate camere pentru vizualizarea obiectivului, respectiv protejarea livezilor, sunt cele care au incorporate leduri IR pentru vedere pe timp de noapte, inregistreaza detectia miscarii, ofera imagini clare de inalta rezolutie si multe dintre ele pot fi accesate de la distanta de pe telefoanele mobile.

camere-supraveghere-wireless-1cctv-wanscam (1)

In concluzie, pentru a proteja livezile de ciresi de nenumaratele tentative de furt, un kit format din camere de supraveghere wireless IP de exterior reprezinta solutia ideala, solutie convenabila si ieftina in acelasi timp deoarece angajarea de paznici, solutie care in plin sezon a devenit foarte costisitoare, nu va mai fi necesara. Tehnologia avansata din prezent ne permite sa avem control si calitate in acelasi timp.

loading...
loading...