Cum pot paria online fanii baschetului pe partide din NBA?

Liga Națională de Baschet (NBA) de peste Ocean este urmărită cu interes de o întreagă planetă, pentru că nu este vorba doar despre sport, ci despre o adevărată cultură, înrădăcinată adânc în mentalul colectiv. Marketingul din jurul NBA-ului depășește orice imaginație, chiar dacă ecoul acestuia nu se propagă la fel de puternic până în România. 

Cu toate acestea, există și la noi baze solide de fani dedicați fenomenului, care urmăresc în fiecare săptămână meciurile live ale echipelor preferate, sau care studiază cote si pariuri la baschet, pe platforme online dedicate. 

Parierea pe meciuri de baschet îi interesează în mod deosebit pe pariorii români, iar evenimentele sportive din NBA , pe care pot miza sume reale de bani, îmbină plăcerea de a privi o partidă la cel mai înalt nivel cu adrenalina specifică activității de pariere. 

Ce presupune parierea online pe meciuri de baschet?

Baschetul este unul dintre cele mai populare sporturi din lume, oferind an de an cifre ce urmează un trend ascendent, atât ca număr de fani, cât și ca număr de jucători. La baza acestei popularități se află dinamica jocului de baschet, dar și calendarul competițional extrem de bogat. De exemplu, într-un singur sezon din NBA se joacă un număr impresionant de peste 1000 de partide (calificări, playoff, meciuri între echipele din Est și cele din Vest). Pe durata unui meci de baschet se ivesc numeroase de a marca puncte, cu mult mai multe față de alte sporturi pe care fanii pot paria. Comparativ cu un meci de fotbal, cel de baschet reduce cu mult componenta de șansă, existând o probabilitate mult mai mare ca echipa favorită să câștige. 

Cum să pariezi online pe partide din NBA?

Parierea pe rezultatul echipei reprezintă una dintre cele mai populare evenimente, alese din oferta unei case de pariuri online, atunci când se joacă meciuri în NBA. Un meci este împărțit în patru sferturi. În cazul în care partida se termină la egalitate, după terminarea celor patru sferturi, se intră în prelungiri. 

Meciul se va prelungi până când una dintre cele două adversare va obține un avantaj. Chiar dacă pariorii au posibilitatea de a paria pe rezultatul final, cele mai populare pariuri din NBA sunt cele pe handicap. Pariurile pe handicapuri la meciurile din NBA le oferă celor care mizează șansa de a reduce (pe cât de mult posibil) riscurile aferente.

Pariurile pe handicap sunt specifice meciurilor de baschet. Un handicap se poate stabili în două feluri: 

(1) echipa cu șanse mai mici de câștig va primi (înainte de începutul partidei) un număr ipotetic de puncte avans; 

(2) echipei cu șanse mai mari de câștig îi vor fi reduse (înainte de începutul partidei) numărul de puncte câștigate. 

Iată un exemplu de pariu pe handicap în NBA: 

Este disputat un meci de sezon între Golden State Warriors și Los Angeles Lakers, iar casa online de pariuri le oferă jucătorilor următoarea variantă de pariu: “Handicap – inclusiv prelungiri”, adică cei de la Golden State să câștige la o diferență de cel puțin 6 puncte (-5.5), sau cei de la Los Angeles Lakers să nu piardă la o diferență mai mare de 5 puncte (+5.5)

În cazul în care un jucător realizează un pariu cu handicap pe cei de la Golden State Warriors, iar aceștia se detașează la finalul meciului cu 7 puncte, pariorii au bifat evenimentul respectiv de pe biletul de joc.

Alte pariuri populare pe meciurile din NBA sunt cele de tip “peste/sub”, în care se mizează pe determinarea unui anumit punctaj final, inclusiv după prelungiri. Așa cum spuneam și puțin mai sus, baschetul este un sport în care se înscrie un număr mare de puncte. Aadar, vei putea întâlni destul de des pariuri la baschet de genul “peste/sub 180” sau “peste/sub 220”.  

Unde pot paria online românii pe partide din NBA?

Intră acum pe Betano și descoperă oferta de astăzi la cele mai bune cote și pariuri pentru baschet. Dacă este etapă din NBA, fii liber să pui pe biletul tău online meciurile echipelor tale de peste Ocean. Urmărești live meciuri din baschet, atât din ligile americane, cât și din alte competiții importante de pe Glob. Ai parte de cote așa cum îți dorești să găsești mereu pe un site de pariuri, precum și statistici pe care le poți accesa gratuit, pentru a realiza un bilet cât mai sigur. 

 

loading...
loading...