Cum ne îmbrăcăm în seara de Crăciun și de Revelion?

De regulă, Crăciunul se sărbătorește în familie. Acest lucru nu înseamnă că trebuie să ne îmbrăcăm la fel de simplu că și în restul anului. Dacă ni se oferă o invitație la un restaurant elegant sau la vreo petrecere, atunci ce facem? Cotrobăim prin dulapuri în căutarea unei ținute cât de cât elegante? Nicidecum! Ne asigurăm din timp că avem la îndemână, atunci când va fi momentul propice, rochii de seară deosebite și ținute stilate care să scoată în evident frumusețea liniilor corpului nostru. Pentru că, să dăm Cezarului ce e al Cezarului, o rochie elegantă, comodă, te va face să te simți în largul tău, îți da încredere în tine, îți da puterea de a-ți accepta defectele și de a fi încântată de felul în care arăți, astfel încât să cucerești privirile tuturor.

Dacă suntem invitate la o petrecere în sânul familiei, nu e neapărat necesară o ținută cu care să defilăm ca pe podium, ci putem opta pentru o ținută decentă, în care să ne putem simți confortabil. Astfel, putem opta pentru rochii de seară lejere, de catifea, cu diferite detalii și culori, rochii de seară cu imprimeuri florale, cu dantelă colorată și tulle, rochii de tip baby doll sau rochii de seară evazate, multicolore.

În cazul în care suntem invitate la petrecerea de Crăciun, de către colegii de serviciu, acceptăm invitația cu zâmbetul pe buze, bineînțeles, chiar dacă în sinea noastră ne punem eternă întrebare:”Cu ce o să mă îmbrac, oare?” Nicio problemă, există rezolvare! Dar, dacă petrecerea de Crăciun din cadrul familiei nu necesită o ținută prea formală, în ceea ce privește petrecerea de Crăciun de la birou sau locul de muncă al fiecăreia, este necesară o ținută mai deosebită, pentru că este o ocazie specială, în care poți impresiona, în care te poți apropia mai mult de colegi, astfel încât să lași o impresie plăcută.

De aceea, putem opta pentru rochii de seară formale, elegante, în ideea de a fi în ton cu petrecerea, dar păstrând totuși un aer profesional. Rochiile de seară, în diverse culori, cu mâneci lungi, brodate sunt o alegere excelentă, la fel cum sunt și compleurile elegante, cu diferite aplicații, rochiile de seară cu decolteuri pe umeri și cu dantelă, care vor atrage cu siguranță privirile tuturor la petrecerea de Crăciun, rochiile midi din dantelă sau catifea, rochiile de seară elegante, din catifea cu mâneci ușor bufante sau transparente sau chiar rochii de seară midi cu broderie și paiete.

Să nu uităm nici de petrecerea dintre ani! Că și la petrecerea de Crăciun, cea de Revelion implică de asemenea anumite standarde. Fie că suntem acasă, cu familia, fie că suntem cu prietenii sau colegii de birou, vrem să arătăm cât mai bine, să fim cât mai elegante, astfel încât, în noul an să fim cât mai admirate. Pentru un succes garantat, la petrecerea de Revelion, putem opta pentru rochii cu franjuri, broderie sau paiete, rochii scurte din catifea crăpate pe picior, rochii midi din catifea cu mâneci din dantelă, rochii tip baby doll cu broderie sau chiar rochii de seară lungi, de diferite culori, cu dantelă, paiete sau voal, întregi sau crăpate pe lungimea piciorului. Indiferent de petrecerea la care ne vom decide să mergem, avem o gama variată de rochii de seară pe care le putem alege, din diferite materiale, menite să ne transforme într-o apariție de neuitat, demnă de toată admirația.

Și Crăciunul, dar și Revelionul, reprezintă de fapt ocazii în care ne putem rupe puțin de stresul cotidian. În fond distracția este cea care contează, pentru că de articolele vestimentare chiar avem timp să ne ocupăm, mai ales că magazinele de profil ne oferă soluții care mai de care mai interesate.

loading...
loading...