Cum impacteaza aspectul danturii stima de sine

Poate ca ai observat ca oamenii ale caror zambete dezvaluie niste dinti perfect aliniati si albi, par sa aiba mai multa incredere in ei decat alti indivizi. In sprijinul acestor opinii vin si numeroase cercetari realizate de-a lungul anilor, in urma carora concluziile au fost clare: cu cat o persoana zambeste mai des, cu atat este mai mare increderea pe care o poseda fata de propria persoana.  

Aspectul si sanatatea danturii influenteaza stima de sine a unui individ, iar acest lucru se reflecta si in comportamentul social al acestuia.

Un zambet frumos deschide multe usi

Prima impresie este foarta importanta. Adesea, oamenii judeca si catalogheaza alti oameni doar dupa anumite trasaturi care tin de aspectul fizic. Modul in care arata dantura ta este un motiv pentru care poti fi admirat, sau, din contra. Unul dintre cele mai mari beneficii ale unui zambet frumos este imbunatatirea stimei de sine. Cum? Simplu: odata ce te vei simti bine in pielea ta si nu iti vei mai ascunde zambetul in spatele palmei, ceilalti te vor percepe ca pe o persoana sigura pe sine, iar acest lucru iti va aduce multe beneficii. Nu putine sunt situatiile in care un zambet larg si luminos deschide usi. De cate ori nu ti s-a intamplat ca acest gest sa te ajute in trafic, functionand drept “scuze!” atunci cand vrei ca soferul din masina de langa sa iti cedeze dreptul de a trece?

Insa, puterile magice ale unui zambet nu se limiteaza doar la atat.

De exemplu, aspectul danturii influenteaza chiar si sansele de reusita profesionala. Majoritatea angajatorilor pun mare pret pe modul in care arata candidatul in timpul interviurilor, iar dintii cu siguranta ca nu sunt omisi din aceasta scanare. Deci, crezi sau nu, un zambet frumos iti ofera multe facilitati, atat in situatiile cotidiene, cat si in momente precum sunt interviurile de angajare.

Un alt context in care stima de sine este importanta face referire la relatiile amoroase. Un singur zambet poate fi de ajuns pentru a face o cucerire!

Cosmetica dentara, solutia pentru obtinerea unui zambet impecabil

Din nefericire, nu toti ne bucuram de dinti drepti si sanatosi. Adesea ne confruntam cu diverse probleme dentare, care afecteaza si modul in care arata zambetul nostru. Insa, tehnologiile avansate ale cosmeticii dentare ne pot oferi rezultatele pe care le dorim.

Astfel, medicul dentist se poate folosi de diverse tehnici si instrumente prin care sa iti creeze o dantura de vis. Detartrajul, diferitele metode profesionale de albire a dintilor, dar si aplicarea fatetelor dentare sunt modalitatile din care medicul stomatolog o va alege pe cea mai potrivita pentu ca dintii tai sa capete  albul impecabil.

loading...
loading...