Cum fac amor eschimoșii, practica ciudată care șochează întreaga lume! Cuplurile căsătorite se adună, sting luminile și… Ce se întâmplă înainte de aprinderea luminii ar trebui interzis!

,,Eschimos” este un termen folosit pentru popoarele care trăiesc în regiunea polară. Numărul total al eschimoșilor din regiunile polare se cifrează la aproximativ 175.000, din care 50.000 trăiesc în Groenlanda și circa același număr în Canada (din care 25.000 în regiunea Nunavut la nord de Québec și în Labrador). Comunități importante trăiesc și în Rusia. În Alaska trăiesc 30.000 eschimoși, iar în Ciukotka circa 20.000, potrivit Wikipedia.

Eschimoșii au tradiții care pe europeni i-ar putea șoca de-a dreptul! În primul rând trebuie precizat că încă de la naștere sau din copilărie, fetele sunt promise și sunt învățate să se supună complet bărbatului cu care știu dintotdeauna că se vor căsători.

Mai mult, în cadrul comunităților de eschimoși este permis ceea ce se poate numi ,,schimbul de soții”, un fel de ritual în cadrul căruia un bărbat permite unui alt bărbat să întrețină relații intime cu soțiile sale. Acesta este un ritual care este de obicei asociat cu unele scopuri religioase și primește aprobarea șamanului. Motivul desfășurării acestui ritual este acela de a asigura un climat sau condiții de vânătoare mai bune, potrivit realitatea.net.

Totodată, sub același semn al spiritualității stă și ,,jocul stingerii luminii”, o practică rituală care este de fapt o combinație între rugăciune și orgie. Acest joc se desfășoară astfel: cuplurile căsătorite se adună într-o singură locuință, șamanul contactează spiritele, apoi se sting luminile, după care fiecare persoană întreține raporturi intime cu o persoană de sex opus cu care nu este căsătorită. După ce se întâmplă asta, se reaprind luminile. Ideea din spatele acestui ,,joc spiritual” este aceea de a obține cooperarea spiritelor.

Un alt obicei extrem de controversat la eschimoși este ceea ce se numește co-căsătoria. Aceasta înseamnă că două cupluri se unesc cu scopul de a întări din punct de vedere economic cele două familii, mai ales în vremuri de restriște. În general fiecare cuplu își păstrează propria gospodărie și soții se schimbă între ei.

Sursa: realitatea.net

CITEȘTE ȘI:

Nu putea să doarmă din cauză că vecinii ei făceau amor prea tare, așa că s-a ridicat din pat și a mers să le bată la ușă. Când a văzut cine i-a răspuns, a rămas fără cuvinte și a început să plângă! Niciodată nu s-ar fi putut gândi la așa ceva

Danielle, o fată de 24 de ani din Marea Britanie, a aflat pe pielea ei că aparențele înșală și că realitatea este, uneori, mai crudă.

Fata credea că are o viață perfectă: se căsătorise recent cu iubitul ei și a primit cu mare bucurie vestea că urma să fie mămică. Își iubea extrem de mult partenerul, deși în cursul săptămânii nu îl vedea decât seara, jumătate de oră, deoarece acesta lucra până târziu.

Într-o zi, tânăra s-a simțit extrem de obosită și a încercat să se culce mai devreme, dar nu a reușit să adoarmă din cauza zgomotelor produse de o partidă de amor intensă ce se desfășura în apartamentul vecin.

A îndurat jumătate de oră cu stoicism, dar în cele din urmă s-a rdicat, a ieșit din casă și a bătut la ușa vecinilor, pentru a-i ruga să facă liniște.

Acesta a fost momentul în care a avut parte de cea mai neplăcută surpriză! Cea care a răspuns a fost vecina, dar Danielle l-a văzut pe canapeaua din sufragerie chiar pe soțul ei, care era pe jumătate dezbrăcat.

În cele din urmă, adevărul a ieșit la iveală: cei doi aveau o aventură de ani de zile. Serviciul „greu” și solicitant, din cauza căruia venea extrem de târziu acasă era reprezentat, de fapt, de clipele de dragoste pe care le avea cu vecina.

Deși știe că va rămâne singură cu un copil, Danielle este hotărâtă să divorțeze și nu mai vrea să dea ochii cu cel care și-a bătut joc de ea.

Sursa: kanald.ro

loading...
loading...