Cum arătau vedetele înainte să își pună dinții? Avem pozele, o să mori de râs! Da, chiar așa arătau Bianca Drăgușanu, Răduleasca, Loredana Groza și alții, sunt mulți! Galerie foto de necrezut

Puțini știu că divele din showbiz nu au arătat dintotdeauna perfect, și, în timp ce mulți cunosc modificările pe care și le-au făcut la estetician, puțini știu că, de exemplu, Bianca Drăguşanu, Mihaela Rădulescu, Raluca Bădulescu, Loredana Groza, Andra, Inna, Claudia Pavel au investit aproape 10.000 de euro pentru a avea acum un zâmbet ca la Hollywood.

Se pare că în lumea mondenă dinții perfect aliniați și albi ca mărgăritarul este un lucru obligatoriu, o dantură este, în acest mediu, mai bună decât o carte de vizită! Vedetele noastre au lăsat sume cu 4 zerouri la cabinetele medicilor stomatologi, cele mai cerute intervenții fiind cele de faţetare, asta pentru că faţetele ceramice acoperă dinţii ciobiţi, inegali, inestetici sau pătaţi.

Şi implanturile dentare sunt la mare căutare, în ciuda costurilor uriaşe, care însă pentru vedete nu reprezintă o problemă (un singur implant poate ajunge şi la 1.000 de euro), potrivit fanatik.ro. Iată galeria care te va lăsa cu gura căscată:

d2

d3

d4

d5

d6

d7

d8

d9

d10

d11

d12

CITEȘTE ȘI:

Cazul care a șocat Italia! Anișoara muncea pentru un ban cinstit, dar, acum o lună, femeia în vârstă de 59 de ani a dispărut fără urmă. După multe căutări, carabinierii au dat de ea! E îngrozitor cum au descoperit-o pe biata femeie

În urmă cu mai bine de o lună, Anișoara, o româncă în vârstă de 59 de ani a dispărut fără urmă, însă abia acum familia ei a primit vești bune. Anișoara Avram a fost găsită, iar anunțul a fost făcut chiar de către fiica femeii, Andreea: „Am gasit-o. Era la Rimini. O persoana mi-a scris in privat ca ar fi vazut-o pe mama, dar nu era sigura 100%. Dar s-a dovedit a fi chiar ea”, a scris fiica Anisoarei pe internet.

Însă starea în care și-a găsit mama a șocat-o pe fiică: tânăra a stat de vorbă cu presa românească din Italia și a descoperit astfel că Anișoara a dormit la un centru pentru primirea persoanelor fără adăpost și că nu își mai poate aminti absolut nimic din ceea ce i s-a întâmplat în ultima lună.

„Nu mai stie nimic. Mergem maine la psiholog si apoi la un control de specialitate si vom vedea ce ne spun”, a spus fiica Anișoarei, Andreea.

Anișoara Avram este din Fântânele, județul Suceava și a disparut în Italia pe 24 martie 2018. Ea lucra ca îngrijitoare în Limbiate, provincia dintre Monza și Brianza, o localitate din apropiere de Milano. Anchetatorii continuă cercetările pentru a afla ce a făcut femeia în luna în care a dispărut fără urmă.

 

loading...
loading...