Cum alegi haina din blana naturala in functie de varsta

Hainele din blana fac parte din garderoba femeilor moderne care stiu sa se imbrace bine. Pot completa in mod desavarsit un look elegant sau smart casual, aducand o nota pretentioasa si sofisticata in tinute. De regula, vedetele si persoanele publice dau startul in ceea ce priveste tendintele in moda, acest aspect fiind absolut valabil si cand in discutie sunt haine de blana pentru femei.

La modul general, o haina din blana este simplu de purtat, cu toate astea exista o conditie – modelul ales trebuie sa fie in concordanta cu varsta celei care o poarta, este de fapt o regula de care tin cont si vedetele care includ in garderoba astfel de haine gandite sa vorbeasca despre arta si tinute bine elaborate. Blanurile nu lipsesc nici din colectiile marilor designeri internationali, dar sunt prezente si in colectiile creatorilor romani in cele mai diverse modele.

Hainele din blana pentru femei de 20-30 de ani

Nimeni nu spune ca o haina din blana este potrivita doar unei categorii de varsta. Vedete internationale, precum Miley Ray Cyrus care a aparut in topul revistei Time “Cele mai influente 100 de persoane din lume” si topurile Forbes printre vedetele cu cele mai mari incasari, a fost surprinsa deseori purtand haine din blana naturala colorate.

CarolinaDesign.ro este magazinul online din care pot fi achizionate haine din blana colorate, potrivite pentru 20-30 de ani, intr-o varietate de modele. De exemplu, capa de blana de nurca bleo Serenity este un model gandit sa respecte tendintele fashion, cu maneca potrivit de lunga, astfel incat sa poata fi vazut ceasul. Din colectia Caroline Design pot fi achizitionate haine albe, verzi, somon si multe alte culori atractive.

Hainele din blana pentru femei de 30-40 de ani

Dupa 30 de ani femeilor le sunt potrivite haine de blana pretentioase, pe masura gusturilor pe care le au. Cine le poarta? Femei sofisticate precum Lady Gaga, Nicole Camille Richie-Madden sau Kim Kardashian care urmaresc sa poarte doar haine care sa le puna in valoare un look desavarsit. Capa de blana de vulpe polara alba lunga si haina de blana de vulpe polara 3/4 somon din oferta Caroline Design sunt modele rafinate si delicate care pot pune in valoare siluete de orice tip.

Multe dintre reprezentantele sexului frumos de aceasta varsta aleg modele de haine vintage care adauga plus valoare tinutelor pe care le accesorizeaza si cu diferite modele de caciuli de blana. Vizonul, ratonul, chinchilla si vulpea polara sunt blanurile preferate de catre femeile mature, care stiu exact ce vor sa includa in garderobe. In ceea ce priveste culorile, se prefera cele neutre.

Hainele din blana pentru femei de 40-50 de ani

Mai putin receptive la nou, femeile de 40-50 de ani stiu exact ce vor. Se imbraca potrivit vietii sociale pe care o au si in functie de silueta, bineinteles. Pe cele mai multe nu le avantajeaza hainele voluminoase, dar un model din nurca sau chinchilla vor fi foarte potrivite. Un exemplu in alegerea hainelor de blana in mod corect il da Katherine Ann (Kate Moss), fotomodel britanic care bifeaza orice aparitie publica cu stil. Multe femei din aceasta categorie de varsta comanda la CarolinaDesign modele pe care singure si le gandesc.

Hainele din blana pentru femei de peste 50 de ani

Numeroase femei de aceasta varsta urmaresc sa isi puna silueta in evidenta. Sharon Stone de exemplu sau Zara Mohamed Abdulmajid poarta blanuri care urmaresc armonios linia corpului, de multe ori evitand monocromia – este evident ca au motive sa procedeze astfel. Exista si categoria femeilor mai plinute care aleg haine de culoare inchisa cu modele mai largi. Potrivit expertilor Carolina Design, blanarie din Timisoara, cele mai multe femei cu varsta de peste 50 de ani aleg sa poarte modele de avangarda, realizat din doua tipuri de blana.

In concluzie, hainele din blana naturala Carolina Design le sunt potrivite femeilor de orice varsta fiind un must have pentru orice garderoba in care sofisticat este un termen care conteaza!

loading...
loading...