Cum alegi dimensiunile potrivite pentru pantofii sport?

Atunci când faci cumparaturi online, plaja de produse la care ai acces este net superioară ofertelor pe care le poți găsi în magazinele și centrele comerciale din cartier, iar unul dintre cele mai relevante exemple, în acest sens, vine din segmentul de încălțăminte sport. 

Cu o serie de alegeri inspirate, realizate din confortul propriului cămin, poți comanda online cele mai frumoase modele de încălțăminte sport, în funcție de preferințele tale pentru culori și forme, bugetul de care dispui și utilitatea acestora. Însă atunci când comanzi pantofi sport online, este firesc să îți pui o întrebare extrem de importantă: 

Cum poți comanda online produsul la dimensiuni corecte?

Totul poate părea extrem de simplu, însă etapa alegerii dimensiunilor potrivite pentru pantofii sport te poate descuraja să finalizezi comanda online. 

Noi suntem, însă, alături de tine pentru a-ți arăta cum să știi că ai ales cea mai potrivită pereche de pantofi sport de dama, în funcție de acest criteriu extrem de important: dimensiunile. 

Informațiile utile din pagina de produs

Etichetele pantofilor sport îți pot oferi cele mai relevante informații, astfel încât să știi ce model de încălțăminte sport pentru femei să comanzi. De obicei, aceasta se găsește pe partea interioară a limbii, simplu de vizualizat, atunci când comanzi produse din magazin. 

Însă în cazul în care comanzi online pantofi sport de damă, interfața site-ului îți permite să vizualizezi mult mai rapid dimensiunile disponibile, în cazul unui model de care ești interesată. Click pe mărimea pe care știi că o porți la încălțămintea sport și comandă rapid produsul. 

Dacă site-ul de pe care achiziționezi online încălțăminte pentru femei de cea mai bună calitate nu oferă și dimensiuni în cm, atunci asigură-te că îți poate oferi un tool extrem de important: convertorul de mărimi. Astfel, afli rapid ce dimensiuni disponibile există pe site, astfel încât să plasezi rapid comanda. 

Măsurarea corectă a piciorului tău 

Pentru a măsura corect măsura piciorului tău, iată care sunt pașii pe care trebuie să îi urmezi, în cazul în care pantofii sport pe care deja îi ai nu prezintă o etichetă pe zona interioară a limbii, sau dacă informațiile de pe această zonă au fost șterse: 

  1. Poziționează piciorul lângă un perete, având călcâiul bine lipit de acesta. Asigură-te că porți o pereche de șosete cu o grosime medie; 
  2. Revino cu celălalt picior lângă primul, pentru a observa cu atenție dacă ambele picioare măsoară aceeași dimensiune; În cazul în care există diferențe între cele două, va trebui să iei două seturi de măsurători; 
  3. Lipită de vârfurilor degetelor de la picioare, vei așeza o agendă, sau un alt obiect ce prezintă o muchie dreaptă; 
  4. Utilizează apoi o riglă sau o ruletă pentru a măsura distanța dintre perete și agendă. 

Cum te bucuri de un retur fără probleme al produselor greșite?

Dacă mărimea nu se potrivește cu descrierea de pe site, poți returna fără probleme pantofii sport, conform drepturilor tale reglementate de legislația UE privind politicile de retur, în cazul produselor comandate online. 

Cele mai bune magazine de pe Google cu pantofi sport și tenisi pentru femei de cea mai buna calitate îți pot oferi suport pe întreaga durată a sesiunii de cumpărături online, astfel încât să poți beneficia de toate drepturile pe care un client le are în momentul de față, privind returnarea în cele mai bune condiții a unei perechi de pantofi sport. 

 

loading...
loading...