Cu el se iubește acum! Avem imaginile cu „Bad Angie”, ce s-a ales de bomba sexy din echipa lui Scărlătescu după emisiune? A renunțat la dans pentru dragostea lui! Avem pozele cu ei împreună

După o evoluție extraordinară în cadrul unei celebre emisiuni de tip culinar, bomba sexy din echipa lui Cătălin Scărlătescu vrea și mai mult! Chiar la începutul lui 2018, Angie Moisescu a luat o hotărâre uluitoare: a renunțat la cariera în dans care i-a adus notorietatea.

Angie Moisescu, sau „Bad Angie”, așa cum mai este ea cunoscută prin cluburile de noapte din București, a luat o decizie șocantă. Deși este una dintre cele mai apreciate animatoare și a făcut de-a lungul timpului senzație în cluburile de fițe cu formele ei bine definite și cu mișcările languroase, preferata lui Scărlătescu a renunțat la dans, în plină glorie.

Iată ce a mărturisit blondina: „Da, m-am lăsat de dans. M-am hotărât să îmi deschid o afacere alături de iubitul meu. Am ceva bani puşi deoparte şi momentan nu îmi fac griji pentru ziua de mâine. Nu ne-am hotărât exact ce o să deschid. Stăm şi analizăm fiecare situaţie. Împreună cu iubitul meu o să decid ce este mai bine. Posibil să mă axez pe make-up sau pe gastronomie, încă nu sunt hotărâtă”.

Norocosul care a reușit să o cucerească definitiv este Andrei Cristian, este cu doi ani mai mic decât ea, dar o răsfață ca pe o prințesă.

iubit-angie

angie-moisescu-si-iubitul

Sursa: spynews.ro

CITEȘTE ȘI:

Dima, copilul aruncat ca un gunoi! Părinții nici nu au vrut să îl vadă la naștere pe motiv că arăta prea ciudat, l-au abandonat cu prima ocazie. Câțiva ani mai târziu s-a întâmplat ceva miraculos

dima

Dima este un băiețel din Ucraina a cărui poveste a făcut înconjurul lumii, emoționând mămici și părinți de pe tot globul. Din păcate, Dima s-a născut cu hidrocefalie, numită popular „apă la creier”, și nenorocirea a făcut ca părinții lui să îl abandoneze chiar din clipa în care s-a născut.

Așa se face că Dima a ajuns într-un orfelinat pentru persoane cu dizabilități, loc în care lucrurile nu au fost deloc ușoare pentru el. La vârsta de 4 ani, Dima se dezvoltase intelectual cu mult peste așteptările tuturor, având un vocabular extrem de bogat, însă, în ciuda acestui fapt, copilul avea probleme: nu se putea hrăni singur și nu putea merge.

Odată cu izbucnirea războiului în Ucraina, lucrurile pentru toți copiii din orfelinate au devenit tragice: erau evacuați sau plimbați dintr-un loc în altul. Așa a pățit și Dima, iar din această cauză starea lui s-a deteriorat și mai mult.

Aflându-se într-o stare îngrozitoare, Dima a ajuns la un nou orfelinat, dar nimeni nu-i mai dădea nicio șansă, însă abia aici viața lui avea să se schimbe complet. Salvarea lui a venit de la o familie din Statele Unite ale Americii care își dorea să salveze un copil aflat în suferință, așa au ajuns la Dima, și l-au adoptat. Din acel moment viața micuțului s-a schimbat complet, starea lui de sănătate s-a îmbunătățit considerabil.

În prezent Dima trăiește alături de familia lui adoptivă în America, poartă numele Zebadiah, și este înconjurat de 7 frați iubitori, la rândul lor adoptați.

loading...
loading...