Cristina Stamate a făcut un gest neașteptat înainte să moară! Ce i-a lăsat femeii care avea grijă de ea și care voia să o ia acasă! E incredibil! Parcă și-a presimțit sfârșitul… Lidia Fecioru, declarație incendiară!

Cristina Stamate s-a stins din viață luni, la numai câteva zile de la trecerea în neființă a colegei sale de scenă, Stela Popescu.

Administratorul blocului din București unde locuia regretata actriță a făcut câteva declarații pentru un post de televiziune.

Femeia a declarat că în urmă cu o săptămână artistei i s-a făcut rău în casă, iar persoana care avea grijă de ea a făcut o cerere pentru a o scoate de la întreținere.

„Acum două săptămâni am văzut-o, că s-au montat apometre. Eu am ţinut legătura cu persoana care avea grijă de doamna Cristina Stamate. Acum o săptămâna a lăsat o cerere de scoatere de la întreţinere şi a vrut să o ia la dânsa.”, a declarat administratorul blocului.

E foarte probabil că Cristina Stamate a presimțit că nu va mai avea ocazia de a se întoarce acasă și a dorit să lase toate lucrurile în ordine în urma ei.

Bioenergo-terapeutul Lidia Fecioru a comentat și ea în cadrul unei emisiuni de televiziune dispariția celor două mari stele ale teatrului românesc:

„Îmi pare foarte rău, că spectator mă uit la ele şi realizez că lumea teatrului e zguduită din temelii. Am cunoscut-o. Stela Popescu mi-a facilitat întâlnirea cu Cristina Stamate. Fiecare ieşire pe scenă distruge tot ce înseamnă sistem nervos, e un consum mare de adrenalină, de aceea actorilor le slăbeşte inima. Îmi pare rău că n-am intervenit măcar cu un sfat, dar în viaţă omului nu te bagi cu bocancii. Eu n-am prejudecăţi şi nici nu-mi place când cineva scormoneşte în viaţa omului. Prin muncă mea eu am cunoscut oameni frumoşi”

Surse: libertatea.ro, cancan.ro

CITEȘTE ȘI:

Câinele a început să urle și să sară pe ei în pat, în mijlocul nopții, dar când s-au dus în camera fetiței au înghețat de frică. Ce se întâmplase nu vor putea uita niciodată, ce au văzut e înfiorător!

În urmă cu șase ani soții Brousseau au adoptat un câine, însă nu știau că peste câțiva ani aest câine le va arăta cât este de special și că îi va răsplăti pentru faptul că l-au adoptat și l-au transformat într-un nou membru al familiei lor.

Era seară atunci când Duke a intrat în camera stăpânilor lui și a început, aparent din senin, să sară când pe mamă, când pe tată. Atât de agitat era încât i-a trezit, nu era chip să mai doarmă cu el în aceeași încăpere.

,,De obicei, este un câine ascultător. Agresivitatea lui mi s-a părut foarte bizară”, a declarat Jenna Brousseau.

Tocmai fiindcă Duke era de obicei cel mai liniștit și mai bun câine, cei doi și-au dat seama imediat că ceva nu era în ordine. În momentul în care s-au luat după câine, patrupedul i-a dus direct în camera unde dormea fiica lor în vârstă de numai 9 săptămâni.

Însă când au văzut-o pe micuță, au înghețat! Micuța Harper părea că nu mai respiră! Doar o secundă i-a trebuit memei să apuce un telefon și să sune după o ambulanță, aștfel că fetița lor a fost dusă la spital în cel mai scurt timp.

După câteva clipe de coșmar pentru familie, în cele din urmă medicii i-au salvat viața copilei.

,,Dacă Duke nu reacţiona în felul acela, ne-am fi culcat la loc. Este câinele perfect! E clar că ne-a fost scris să-l adoptăm“, a spus mama fetiţei.

loading...
loading...