,,Cristi, bă Cristi…” Din păcate, veștile nu sunt bune. Vi-l mai amintiți pe Cristi, personajul din clipul devenit viral în 2016? Ce a pățit e înfiorător, nu a ajuns bine

Celebrul personaj al cărui nume se aude în clipul care a amuzat întreaga Românie în 2016 se remarcă încă o dată, însă acum nu e nimic amuzant.

,,Cristi” a fost reținut de polițiștii gorjeni duminică seara, informează gorj-domino.ro. Bărbatul a petrecut noaptea de dumincă în arestul poliției din Gorj fiindcă s-a angajat într-o urmărire ca-n filme. Organele de poliție i-au făcut semn să-și oprească mașina pentru un simplu control de rutină, dar omul a refuzat deoarece avea permisul deja suspendat pentru alte abateri.

,,Cristi”, pe numele de buletin Cristian Antonescu, are vârsta de 46 de ani, locuiește în comuna Broșteni, județul Mehedinți. Se pare că totul a început vineri, pe strada Macului, când omul și-a continuat deplasarea cu mașina, deși i-a văzut pe polițiști.

Într-un comunicat de presă al IPJ Gorj, se precizează:

,,A refuzat să oprească. Poliţiştii au procedat la urmărirea acestuia, folosindu-se semnalele acustice şi luminoase ale autospecialei, până la limita cu județul Mehedinți, fără ca autoturismul să poată fi oprit. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit ca autoturismul în cauză este proprietatea unei femei de 35 de ani, din comuna Broșteni, județul Mehedinţi, care, atunci când a fost contactată telefonic, a precizat că se află în Italia și a lăsat autoturismul la domiciliu, în grija soțului său. Ulterior, acesta s-a prezentat la sediul Poliției Motru și a precizat că a încredințat autoturismul unui alt bărbat, din localitatea Broșteni”.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Motru au decis, luni, eliberarea acestuia, fără nicio măsură preventivă. Mehedințeanul avea deja permisul suspendat pentru conducerea unui autovehicul cu numere expirate. „A recunoscut fapta în timpul audierilor”, au precizat reprezentanții Parchetului Motru, informează același cotidian local.

Haideți să ne amintim împreună personajul din clip, Gheorghe stă liniștit, cu țigara în mână, sprijinit de gard și îl strigă pe stăpânul câinelui, Cristi, care îl mușcă feroce de cizmă:

Sursa: gorj-domino.ro 

loading...
loading...