Crinela, profesoara de română care s-a iubit cu elevul ei din Seminar, lovește din nou! Părinții băiatului care și-a luat viața cer teste, cât mai repede! Sunt distruși și vor dovada. Ce a făcut femeia

La începutul anului 2017, un caz șoca România: o profesoară de Limba și literatura română, din Neamț, care, pe deasupra, mai era și soție de preot, dar și mamă a trei copii, a fost arestată pentru că a întreținut relații intime cu un elev, Marius Săndulache.

Marius avea pe atunci 17 ani și era elev de liceu în cadrul Seminarul Teologic din Piatra Neamț. El și-a luat singur viața la finalul anului 2016, aruncându-se în râul Bistrița, în urmă cu 11 luni.

Potrivit anchetatorilor, relația dintre elev și profesoara sa, care avea cu 23 de ani mai mult decât el, a început în 2015 și a durat până în martie 2016. În cadrul procesului, profesoara a venit la braț cu soțul său și a declarat că ea este de fapt victima adolescentului care a ,,ispitit-o”.

Însă lucrurile s-au complicat și mai tare după ce profesoara, Crinela Marc, a născut o fetiță. Părinții elevului decedat consideră acum că micuța este nepoata lor și au anunțat public că vor cere un test de paternitate, iar pe lângă acesta ei mai vor și despăgubiri în valoare de 800 de milioane de lei!

Ana și Ioan Săndulache, părinții seminaristului, spun că n-o vor putea ierta niciodată pe cea care le-a distrus singurul copil. Se pare că pe numele Crinelei Marc mai există încă un dosar în cadrul căruia este acuzată de înlesnirea sinuciderii.

Sursa: observator.tv

loading...
loading...