CRIMINALUL a ucis și a postat totul pe FACEBOOK! Uite ce a arătat lumii

Săptămâna aceasta va rămâne în istorie în analele crimei: unii utilizatori tocmai au experiementat prima scăpare a unui criminal care a transmis totul LIVE pe Facebook. Totul s-a petrecut în Oklahoma unde poliția încă îl caută pe criminalul Michael Vance, suspectat că ar fi tras foscuri de armă asupra agenților de poliție, el fiind de asemenea acuzat și de abuz sexual asupra minorilor și multiple crime.

Operațiunea de prindere a acestui criminal a fost una desfășurată în masă și a început duminică noapte, atunci când doi polițiști au fost împușcați. Vance a descărcat o armă în ofițeri pe care i-a rănit aproape mortal. Bărbatul a furat apoi o mașină și a fugit de la locul faptei.

Nu la mult timp după aceea, el va fura o altă mașină de la un om din localitate, amenințându-l cu arma și rănind o altă femeie. Ceea ce este șocant este că Vance și-a înregistrat LIVE pe Facebook întreaga fugă, a ieșit o filmare lungă care a șocat America.

Totul a fost filmat pe bucăți, în primele două filmulețe Vance poate fi văzut descărcând Kalashnikov-ul asupra polițiștilor. Apoi Vance povestește că lucrurile nu au mers așa cum le-a plănuit el, și că el voia să fure și mai multe mașini. În același timp, același criminal pare să sângereze abundent din cauza unei răni de glonț în momentul în care realizează filmarea. El zice: ,,E mult mai intens decât credeam că o să fie!”.

Tot Vance mai adaugă: ,,Chestia asta e reală. Asta nu e o glumă, nu e o farsă, sunt LIVE. Dacă vrei să știi ce se va întâmpla mai departe stai pe fir. Doare. Ca naiba. America, știai că se va întâmpla așa ceva. Că îmi voi lua armele și… Ai noroc că a mers așa”.

În același timp, Vance spune că poliția i-a întins o cursă, că nu e vinovat, și îi transmite surorii sale că o iubește, mulțumindu-i că a crezut în el: ,,ea știa că o să o iau razna, de-aia și-a făcut atâtea griji că am ieșit din închisoare”.

Același Vance a abuzat sexual de o fetiță de 15 ani, pe care a molestat-o timp de aproape o oră, el este HIV pozitiv. Ultima dată a fost văzut luni, pe o șosea. Poliția recomandă celor care îl văd să sune imediat la 911.

Iată o mică parte a imaginilor pe care le-a înregistrat bărbatul:

loading...
loading...