Credea că e însărcinată și era foarte fericită, dar când a venit momentul era pe veceu, ce a ieșit din ea i-a dat fiori: ,,Nu-mi voi mai reveni din șoc niciodată” Ce a ieșit din femeie a uimit lumea întreagă

Lauren Knowles era în al nouălea cer atunci când testele ei de sarcină îi ieșeau toate pozitive. Însă în momentul în care tânăra de 27 de ani a observat că sângerează. La numai șapte săptămâni și jumătate de sarcină, medicii au trimis-o să facă analize mai amănunțite.

Mama, care trăia pe atunci în Marea Britanie, a fost îndurerată să afle că ceea ce ea credea că este un copil care crește în ea, nu era decât o tumoră care i se mărea în uter.

A fost diagnosticată cu sarcină molară, care reprezintă de fapt, potrivit reginamaria.ro: ,,Sarcina molara, cunoscuta de asemenea sub denumirea de mola hidatiforma, este o tumora benigna (nu este cancer) care se dezvolta in uter. O sarcina molara apare atunci cand ovulul fecundat are un set in plus de cromozomi de la tata. Aceasta anomalie care apare in momentul conceptiei va transforma ceea ce ar fi devenit placenta intr-o masa de vezicule care creste continuu.”.

t1

În ciuda faptului că medicii chirurgi au îndepărtat o mare parte din tumoră și au început să o trateze cu chimioterapie, aceasta continua să crească într-un ritm alarmant.

Însă cinci luni mai târziu a ajuns la spital cu dureri îngrozitoare de stomac, simțind nevoia să împingă. Câteva momente mai târziu, femeia a dat naștere tumorii sale, care era de mărimea unei pere mai mari. Totul s-a petrecut în baia spitalului, unde femeia a mers și a simțit nevoia să împingă, dar nu i-a venit să creadă, s-a speriat atunci când a văzut că din ea a ieșit o masă ciudată, de culoare neagră.

După acest episod incredibil, femeia a suportat tratamentul prin chimioterapie și s-a însănătoșit, iar în cele din urmă a dat naștere unui copil sănătos, iar în prezent locuiește în Australia.

tt

CITEȘTE ȘI:

Mama a născut un băiețel sănătos, de nota 10, dar când i-au văzut placenta, medicii au început să tremure, și-au dat seama ce îi crescuse în interior și i-au băgat placenta înapoi în stomac. Doamne, ce avea acolo!

Kristen Terlizzi a fost diagnosticată cu o problemă medicală extrem de complicată.

Totul s-a petrecut în cea de-a 28-a săptămână de sarcină, moment în care medicii au observat că sarcina sa începea să se dezvolte anormal. Primul lucru care i-a speriat pe doctori a fost faptul că, în ecografii, nu mai vedeau nicio diferență între plancetă, uter și vezica urinară!

Când a venit momentul ca fiul ei să apară pe lume, în sala de operații au intrat cu ea 30 de medici din specializări diferite, toți concentrați doar pe a-i salva viața. După ce a fost scos fătul, care, din fericire, era perfect sănătos, au înțeles de unde venea, de fapt, problema. Starea femeii era mult mai gravă decât crezuseră, așa că au închis-o cu placenta încă în abdomen.

Chinul a venit în următoarele trei zile, timp în care a fost mutată dintr–o aripă în alta a spitalului, atât de gravă a fost situația încât nici nu și-a putut cunoaște fiul.

În cele din urmă, în câteva zile, ficatul său a început să cedeze, astfel că, la 7 săptămâni de la naștere, doctorii au încercat o operație foarte riscantă și grea, pentru a-i îndepărta placenta, în cazul în care nu încercau, sau nu reușeau, mai avea de trăit doar câteva ore…

Din fericire, în cele din urmă operația a fost un succes. Atât de fericită a fost Kristen că a primit o a doua șansă, încât, după ce s-a recuperat, a devenit voluntar în spitalul care i-a salvat viața!

Povestea ei în imagini, aici:

loading...
loading...