Creatura uriașă a ieșit din Sena și a ajuns în centrul Parisului, nimeni nu-și putea explica cum a aterizat acolo, dar când și-au dat seama ce era de fapt, s-au închinat! Oamenii sunt șocați, cum arată animalul

O creatură uriașă care părea că eșuase pe malurile fluviului Sena, cel care traversează Parisul, a uimit lumea. Trecătorii s-au adunat curioși rapid în jurul ei.

În momentul în care au ajuns aproape și-au dat seama că era vorba despre o balenă moartă, iar în jurul ei erau ceea ce oamenii și-au dat seama că sunt biologi marini. Aceștia își exprimau îngrijorarea că, din cauza poluării, o balenă a greșit direcția, a părăsit apele oceanului și a ajuns în fluviul Sena.

În realitate, însă, balena nu era una reală, ci o operă de artă a unor sculptori francezi care au dorit prin acțiunea lor să atragă atenția asupra necesității urgente de a proteja mediul înconjurător. Cei care jucau rolurile biologilor marini erau de fapt actori, iar totul era o instalație artistică.

Imaginile sunt incredibile, iar motivul pentru care artiștii au făcut asta este unul cât se poate de real, și trebuie luat în serios:

p1

p2

p3

p4

p5

CITEȘTE ȘI:

Încă o tragedie cutremură România, s-a întâmplat din nou, și avea doar 19 ani! Cum i-au găsit trupul e înfiorător

O tânără româncă de numai 19 ani a decis să recurgă la un gest extrem și și-a pus capăt zilelor după ce și-a pierdut locul de muncă în Italia. Este vorba despre Ana Maria Ciponea, din păcate tânăra a fost descoperită fără suflare, spânzurată în baie.

Întâmplarea a făcut ca cel care să o găsească să fie chiar tatăl ei. Ieri dimineață, 14 decembrie, tatăl fetei a forțat ușa băii, panicat că fata nu mai ieșea și nici nu mai răspundea. Ana Maria Cioponea era rezidentă în localitatea Balsorano din provincia L’Aquila.

Se pare că Ana Maria a trăit mai mulți ani în Irlanda, alături de părinții ei, iar fata a venit în Italia și a lucrat ocazional într-un centru comercial din localitatea Sora. Însă, din nefericire, angajatorul nu a vrut să îi reînoiască Anei constractul de muncă, și se pare că faptul că a rămas fără un loc de muncă a afectat-o profund. Potrivit jurnaliștilor de la Il Centro, fata a căzut într-o stare depresivă profundă care a condus-o la gestul extrem de a-și lua viața.

Deși au fost chemați la fața locului, medicii nu au mai putut face nimic, iar trupul neînsuflețit al Anei a fost transportat la morga din localitatea Sora, urmând ca anchetatorii să stabilească ce s-a întâmplat.

 

loading...
loading...