CraiovaRentaCar.ro – tot ce trebuie sa stiti despre inchirieri masini la aeroport Craiova

Deplasarile in interes de serviciu sau personal presupun planificarea tuturor detaliilor de calatorie, cazare si tot ce tine de programul caracteristic excursiei sau calatoriei de serviciu. De aceea, pentru facilitarea modalitatii de transport pe durata vizitei, cea mai buna varianta se materializeaza in contactarea unei firme de inchirieri masini.

CraiovaRentaCar.ro le raspunde promt si optim clientilor sai oferind servicii de transfer aeroport si inchirieri auto de o calitate fara repros.

Transfer aeroport sau inchirierea unei masini – care este solutia cea mai buna?

Avantajul principal al serviciilor rent a car consta in faptul ca include solutii potrivite pentru fiecare categorie de clienti, incepand cu persoanele fizice, care fie doresc sa inchirieze o masina pentru cateva zile, de la momentul in care au ajuns in aeroport, si pana la clientii persoane juridice, care calatoresc deseori in interes de serviciu.

Pentru acestia din urma, solutiile sunt diverse, mai ales atunci cand este vorba despre delegatii care provin din alte tari si carora le-ar fi dificil sa se descurce cu transportul: de la aeroport catre locatia cazarii, spre locul unde vor participa la conferinte si toate destinatiile prevazute in timpul vizitei.Totodata, este o responsabilitate care va reveni persoanelor din tara, aceea de a le oferi delegatilor straini primirea corespunzatoare si conditiile adecvate pe durata vizitei in tara si in cadrul firmei.

Serviciile de transfer aeroport sunt dedicate tuturor categoriilor de clienti, care doresc sa fie preluati in momentul sosirii in aeroport, existand optiunea de a selecta tipul de masina dintre cele incluse in flota companiei, precum si alte detalii necesare finalizarii unei rezervari: ruta de destinatie, datele personale etc.

Procedura specifica acestui serviciu este ca soferul companiei sa astepte clientii, purtand o placuta cu numele persoanei/persoanelor care sau pentru care a fost solicitat. Prin urmare, intalnirea cu soferii companiei nu va ridica niciun fel de dificultate.

Tot ca o solutie completa pentru clientii solicitanti, firma de inchirieri masini aeroport Craiova pune la dispozitia clientilor sofer personal, un serviciu care presupune ca o persoana cu experienta in sofat, sa se afle la dispozitia solicitantilor, pentru toate calatoriile de afaceri, pentru a ajunge la evenimente sau pentru excursii si vacante. De altfel, soferii cunosc zonele de importanta din oras, se descurca in conditiile de trafic intens, cunoscand si cele mai bune rute.

Apeland la serviciile CraiovaRentaCar, clientii beneficiaza de una dintre urmatoarele solutii de inchiriere:

  • inchiriere pentru transfer catre si/sau de la aeroport;

  • inchirierea unei masini pentru transfer in Craiova si oriunde in Romania;

  • optiunea de inchiriere in regim rent-a-car, cu sofer personal.

Un serviciu aditional – CraiovaRentaCar.ro asigura servicii de inchirieri masini pe termen lung

Mai putin practicat de catre companiile de inchirieri masini, leasing-ul operational reprezinta solutia optima pentru companiile de dimensiuni mici si mijlocii. Mai exact, leasing-ul operational este sinonim cu inchirierea de masini pe termen lung, pentru a fi utilizate in interes de serviciu, concretizandu-se intr-o serie de avantaje financiare si fiscale pentru beneficiarii serviciului:

  • plati deductibile fiscal odata ce sunt efectuate;

  • TVA-ul este inclus, la fel cum si toate costurile de intretinere si mentenanta, asigurarea RCA si CASCO, service-ul, anvelopele si taxele de drum sunt achitate de compania prestatoare;

  • autovehiculul este inlocuit atunci cand este nevoie de mentenanta sau de efectuarea anumitor reparatii;

De asemenea, finantarea prin leasing operational nu va afecta gradul de indatorare al companiilor solicitante, aceasta fiind 100%, fara a fi nevoie de plata unui avans din costul aferent masinilor inchiriate.

Conditii sigure si oferte avantajoase – inchirieri masini aeroport Craiova

Toate tipurile de servicii, conditiile de inchiriere, preturile si formularele de rezervare pot fi accesate rapid prin intermediul site-ului https://craiovarentacar.ro/. Totodata, va putea fi vizualizata flota de masini disponibila, astfel incat alegerea masinii sa fie in acord cu necesitatile de utilizare.

loading...
loading...