Coviflu, aliatul tău în sănătăte de la Medicinas

Sănătatea este pe primul loc pentru Coviflu, cel mai recent produs creat special pentru oricine îşi doreşte să ţină la distanţă răceala sau gripa. Un produs realizat de Medicinas împreună cu ajutorul a două personalităţi cu o experienţă excepţională, Acad. Dr. Farm. Ovidiu Bojor şi Acad. Prof. Dr. Adrian Restian, care în urma unor cercetări serioase şi experimentări au ajuns la crearea unei formule speciale care ajută la întărirea sistemului imunitar, protejarea mucoaselor şi chiar liniştirea emoţională. Coviflu este un supliment natural ce vine sub forma de capsule ce conţin numai produse naturale ca: Cuişoare, Vitamina D3, Zinc, Acerola, Scorţişoară, Gheara pisicii, Astragalus, Lucernă, Beta caroten, Echinaceea, Conuri de hamei, Schizandra, Argintină.

 • Cuişoarele  au proprietăţi antivirale şi antimicrobiene, îmbunătăţind sistemul imunitar şi combaterea infecţiilor orl.
 • Vitamina D3 care este esenţială în dobândirea sănătăţii organismului uman prin efectele ei care împreună cu sistemul imunitar realizează armele antimicrobiene în combaterea virusurilor şi bacteriilor.
 • Zincul contribuie la funcţionarea normală a sistemului imunitar şi acesta scurtează perioada de acţiune şi intesitate a răcelii prin inhibarea dezvoltării microbilor şi calmarea inflamaţiei mucoase nazale.
 • Acerola este un fruct micuţ dar care este extrem de bogat în vitamina C care favorizează formarea de celule albe din sânge care neutralizează radicalii liberi şi alţi antioxidanţi ai organismului şi în acest fel menţine sistenmul imunitar activ.
 • Scorţişoara are efecte antiinflamatorii şi antioxidante şi ajută la întărirea sistemului imunitar, luptând împotriva bacteriilor. Totodată scorţişoara ajută la funcţionarea corectă a celulelor roşii din sânge şi crearea unei stări de spirit foarte bune.
 • Gheara pisicii întăreşte sistemul imunitar, ajută în ameliolarea şi chiar vindecarea simptomelor ce ţin de sinuzită, totodată, luptă împotriva alergiilor.
 • Astragalus are un rol deosebit în ajutarea organismului prin combaterea infecţiilor cu bacterii, streptococi, stafilococi si virusuri ca cele gripale.
 • Lucerna este benefică în special pentru vârstnici deoarece întăreşte sistemul imunitar şi încetinirea proceselor de îmbătrânire.
 • Beta carotenul este recunoscut ca protector al plămânilor, numeroase studii ştiinţifice demostrând că acest puternic antioxidant ajută la întărirea sistemului imunitar.
 • Echinaceea combate răceala, gripa şi infecţiile tractului respirator. Studiile au demonstrat că această plantă reduce şansele de a dezvolta o răceală comună cu până la 58%.
 • Conurile de hamei au efect de liniştire, diminuând hiperexcitabilitatea nervoasă care poate scădea nivelul de putere al sistemului imunitar.
 • Schizandra este folosită încă din medicina tradiţională chineză în combaterea răceli şi gripei şi afecţiuni pulmonare. De asemenea, aceaste fructe liniştesc spiritul.
 • Arginina susţine sistemul inumitar întrucât este necesară pentru înmulţirea celulelor de tip B şi T, limfocite responsabile pentru producţia de anticorpi şi consolidarea rezistenţei organismului.

Principalale acţiuni pe care Coviflu le are asupra organismului sunt reducerea febrei, îmbunătăţirea respiraţiei prin reducerea congestiei nazale, ameliorarea frisoanelor, a stărilor febrile şi a cefaleei. Produsul este recomandat în special persoanelor care se cunosc ca având o imunitate scăzută, bătrânilor sau ce care suferă şi de alte probleme de sănătate ca diabet, cardiaci, cei bolnavi de hiv sau de cancer, sau care sunt expuse mai uşor virusurilor ca de exemplu cei din spitalele.

Produsul se poate administra în funcţie de starea sănătăţii, se pot administra între 1 şi 6 capsule pe zi, de recomandat înainte de administrarea meselor pentru ca efectul să fie mai puternic. Se poate administra de către oricine, mai puţin de către femeile însărcinate, care alăptează sau persoane care se cunosc a avea alergie la oricare din ingredientele ce sunt utilizate în alcătuirea produsului.

Coviflu este creat special pentru a ne ajuta în menţinerea nivelului ridicat al sistemului imunitar şi sănătăţii tractului respirator. Un mod simplu de a te feri de virusuri prin administrarea acestui supliment din produse naturale care nu afectează sănătatea pe alte părţi ci din contră, fiind produse naturale sunt potrivite pentru întreg organismul uman oferind o sănătate fizică dar şi psihică.

Mai multe informatii si comenzi pe www.coviflu.ro

loading...
loading...