COȘMARUL femeii a început atunci când și-a prins bărbatul într-o POSTURĂ extrem de JENANTĂ! E DE NECREZUT ce făcea acesta! Oare nu îi era RUȘINE?

Flori, o mamă a 8 copii, a plecat din casa în care a trăit alături de soțul ei, mai mult de 20 de ani, pentru că nu mai putea îndura scandalul și bătăile.

Acum stăm în casa fetei mele. Ea este plecată în străinătate și ne lasă să locuim aici, să scăpăm de scandalul de acasă. Avem două camere. Într-o cameră dorm 3 persoane, în cealaltă 4 persoane. Ne este foarte greu“, a declarat tanti Flori.

Alături de soț locuia într-o casă de chirpici, care mai avea puțin și cădea pe ei, iar locuința nu avea curent electric.

cazzszzz

Pentru a cumpăra o pâine, mergem și 4-5 kilometri. Cu mâncarea este foarte greu. Frigiderul este gol, avem doar o oală de mâncare cu cartofi. Toți banii pe lună sunt 320 lei, alocațiile la copii“, a mai spus femeia.

Sărăcia, bătaia și iadul trăit alături de soț, au împins-o pe Flori la un gest necugetat. A început să bea pentru a nu mai simți durerea. “Beam să nu mai simt, eram alcoolică. Am avut ambiție să nu mai beau”, a spus femeia.

cazsssss

De la început m-a bătut, bunicii și părinții nu l-au vrut, dar eu am făcut ce am vrut. Într-o zi m-a târât prin curte, de păr și a vrut să mă arunce în fântână“, a mai declarat femeia.

Muncim cu ziua, primim 30-40 de lei pe zi. Am fost la sapă. Muncim cam 10-12 ore pe zi. Când locuiam cu tata aveam parte numai de bătăi, scandal, nopți nedormite“, a spus unul dintre băieți.

Echipa WOWbiz le-a alinat puțin din durerea pe care o îndură zi de zi. Flori, copiii și nepoții au primit alimente, un aspirator și un cuptor electric. Fericirea le-a cuprins chipul și abia și-au găsit cuvintele să mulțumească pentru daruri.

loading...
loading...