Corina Caragea tocmai s-a măritat în secret! Primele imagini de la nunta știristei: Ce rochie frumoasă a avut:

Corina Caragea s-a măritat în secret, weekendul trecut, cu alesul inimii ei, Robert Pongracz. Corina Caragea și-a unit destinele, weekendul trecut, cu bărbatul vieții ei, Robert Pongracz. Ceremonia a avut loc în Toscano, iar vedeta a împărtășit prietenilor virtuali câteva imagini cu rochia de mireasă purtată.

Pentru această ocazie specială, știrista a ales să îmbrace o rochie semnată Rhea Costa.

”Nu privi înapoi. În jurul lumii. Ce e mai bun nu s-a întâmplat încă. Toscano. Nuntă. Priveliște minunată. Rhea Costa. Povestea Toscano. Să mergem într-un loc în care nu am mai fost înainte. Detalii. Nuntă. Rochie”, sunt câteva dintre mesajele postate de Corina Caragea din ziua nunții.

Prietenii virtuali au copleșit-o cu complimente și i-au urat ”Casă de piatră”.

La începutul anului 2018, știrista spunea că nu este o prioritate nunta, însă se pare că a decis să facă pasul cel mare în secret.

corina-caragea-42

„Am fost în cuplu în vacanţă. (…). Nu mă căsătoresc acum. Nu mi se pare o prioritate. Cred că important e să fii fericit. Da, Bali e o destinaţie pentru luna de miere, dar e frumos şi în Maldive. (…). Nu am stat în hotel prea mult – îmi place să interacţionez cu localnicii. Şi mi-a spus un cuplu că la ei Revelionul e «silent day (n.r.: ziua tăcerii)» – anul acesta e în martie, nimeni nu iese pe stradă. Stăm cu familia, medităm, stăm şi ne gândim cui trebuie să cerem iertare. Ei se relaxează mental, sufleteşte. (…). Am încercat fructul dragonului şi fructul şarpelui”, a povestit frumoasa prezentatore TV în cadrul emisiunii „Vorbeşte Lumea”.

loading...
loading...