Copil umilit la școală de ceilalți colegi, mesaj tulburător pentru cei care își bat joc de el zilnic! Clipul a stârnit un val de susținere în mediul online, până și vedetele au plâns când au auzit ce i-au făcut

Un clip emoționant a fost postat de Kimberly Jones, mama lui Keaton, un copil care povestește cum este agresat și umilit la școală de către ceilalți colegi. Mama băiatului a povestit că tocmai își luase copilul de la școală pentru că acestuia îi era teamă să meargă la prânz în incinta școlii, cu ceilalți colegi.

În video, Keaton a povestit că ceilalți colegi îl numesc urât, fac glume pe seama nasului său și îi repetă mereu că nu are prieteni. Copilul a mai povestit că la masă colegii au turnat lapte pe el, i-au pus șuncă pe haine și au aruncat cu pâine în el.

,,Care este scopul? De ce găsesc bucurie în a lua oameni nevinovați și a-i umili? Nu este ok!”, a spus Keaton, atunci când mama sa l-a întrebat de ce colegii săi fac asta, potrivit știrileprotv.ro. El a mai adăugat: ,,Oamenii diferiți nu ar trebui să fie criticați. Nu este vina lor. Dacă cineva râde de tine pe seama asta, nu lăsa să te deranjeze”, a mai spus Keaton, în semn de încurajare față de alți copii care sunt victime al fenomenului ,,bullying”.

Clipul postat de mama băiatului a adunat numai vineri peste 18 milioane de vizualizări, mii de oameni au fost impresionați de povestea băiatului și au vrut să facă ceva pentru el, așa că au strâns aproximativ 29.000 de dolari pentru viitoarea lui educație. Keaton a primit mesaje de susținere și de la celebrități din SUA, printre care se numără și Chris Evans și Mark Hamill. Acum tot ceea ce poate spera mama lui Keaton este ca părinții să fie mai conștienți de aceste probleme.

Iată clipul:

Sursa: stirileprotv.ro

CITEȘTE ȘI:

Copilul și părinții au intrat în panică atunci când au văzut mulți polițiști la ușa casei lor. Imediat le-au spus că au venit pentru băiatul lor de 10 ani. Ce se întâmplase cu copilul e uimitor

Când Toxey a împlinit frumoasa vârstă de 10 ani era foarte fericit, însă, din păcate, nu avea pe nimeni cu care să își poată împărtăși fericirea fiindcă niciunul dintre copiii invitația la petrecerea de ziua lui nu a venit!

Însă două zile mai târziu s-a întâmplat ceva incredibil: un grup de polițiști din localitate s-au prezentat în fața casei băiatului cu un tort și cadouri.

Se pare că polițiștii aflaseră despre ziua copilului dintr-o postare a mamei lui pe Facebook. Femeia scrisese despre cât de importante sunt astfel de situații în viața și dezvoltarea unui copil, și îi încuraja pe părinți să accepte astfel de invitații. 21 de copii fuseseră invitați, toți copiii din clasa lui, dar niciunul nu venise.

Dar totul s-a îmbunătățit odată ce polițiștii au venit la cel mic, ziua s-a transformat într-o petrecere surpriză, cea mai bună zi de naștere pe care o va avea vreodată un copil! La finalul clipului pe care îl puteți urmări mai jos, Toxey spune aproape în lacrimi: ,,Mereu îmi voi aminti de ziua asta pentru că a fost singura mea zi de naștere la care au venit oameni”.

Cu astfel de polițiști, cine mai are nevoie de prieteni! 

loading...
loading...