Continuarea filmului ,,Jumanji: Welcome to the Jungle” este anuntata pentru decembrie 2019

Lansat in 2017, filmul ,, Jumanji: Welcome to the Jungle” a fost un real succes de box-office, inregistrand incasari de circa 960 de milioane de dolari pana la jumatatea anului in curs. Actorul Dwayne Johnson, care a jucat in film alaturi de Jack Black, Kevin Hart, Nick Jonas, Karen Gillan si Bobby Cannavale, a anuntat pe contul sau de Instagram ca filmul va avea o continuare care va avea premiera pe 13 decembrie 2019. Conform colegului sau de platou, Kevin Hart, se va schimba doar locul de filmare, deoarece ,,The Rock” este speriat de paianjeni si de serpi.

Succesul avut de film i-a inspirat si pe suedezii de la NetEnt, unul dintre cei mai cunoscuti dezvoltatori de sloturi online. Acestia au creat un slot numit ,,Jumanji”, de care se pot bucura si amatorii de jocuri de noroc din Romania (clic aici), acesta fiind unul dintre cele mai apreciate jocuri in cazinourile online.

Unul dintre actorii principali, Dwayne Johnson a devenit cunoscut ca luptator de wrestling. Nascut pe 2 mai 1972, actorul are origini samoane si afro-americane. Pasiunea pentru lupte a mostenit-o de la bunicii sai. Sportivul a fost de 10 ori campion mondial de wrestling, iar popularitatea cucerita in ring l-a propulsat in lumea cinematografiei. El a profitat si de corpul sau bine lucrat, dar si de mostenirea genetica care l-a transformat intr-un posibil erou pentru multe comunitati.

Adevaratul debut cinematografic s-a produs in anul 2001. El a jucat rolul Regelui Scorpion ,,Mathayus” in filmul The Mummy Returns, pentru ca anul urmator sa joace acelasi personaj in The Scorpion King. De atunci, actorul cu origini polineziene a jucat in foarte multe productii, dintre care amintim: Fast & Furious 6, G.I. Joe: Retaliation, Hercules, Fast & Furious 7, The Fate of the Furious sau Baywatch.

Succesul avut de Jumanji: Welcome to the Jungle confirma faptul ca Dwayne Johnson este unul dintre cei mai apreciati si mai bine platiti actori de la Hollywood. Mai mult, la ultimele filme in care a jucat el a fost implicat in intregul proces de productie, prin firma pe care o detine alaturi de fosta sotie. Popularitatea de care se bucura in Statele Unite, dar si in intrega lume, a dat nastere speculatiilor legate de o posibila candidatura la presedintie.

Cert este faptul ca The Rock este cel mai popular actor american pe retelele social media. El si-a valorificat foarte bine farmecul personal si a reusit in 2017 sa isi dubleze veniturile realizate din actorie prin activitatea in mediul virtual. Cu 108 milioane de urmaritori pe Instagram si 58 de milioane de ,,fani” pe Facebook, conturile social media ale actorului sunt adevarate canale de marketing.

,,Mass-media sociala a devenit cel mai important element de marketing al unui film pentru mine”, spune Johnson. El mai promoveaza filmele si prin circuitul talk-show-urilor, turneele de presa si alte activitati promotionale, pentru care incaseaza sume consistente. Un rol important in valorificarea popularitatii l-a jucat trecutul sau in wrestling.

,,Trecutul meu in lupte m-a informat in legatura cu relatia reala cu audienta….Publicul trebuie sa fie in primplan. Ce vrea publicul si care este cel mai bun scenariu pe care il putem crea pentru a-l trimite acasa fericit?”

Strategia sa da roade, actorul fiind apreciat de toate categoriile de urmaritori, barbati sau femei , peste sau sub 25 de ani. Cu o astfel de filosofie este greu sa cuceresti un Oscar, dar incasarile din Box-Office vor aduce miliarde de dolari.

loading...
loading...