Codin Maticiuc: „Sunt convins că sunt de că*at, îmi cer scuze față de…” De data asta chiar a comis-o grav! Uite ce a făcut, crezi asta despre el?

Codin Maticiuc a ajuns pe fugă la un eveniment monden, însă nu s-a ferit de întrebările unui jurnalist , astfel, acesta a vorbit în maniera sa umoristică despre ce se mai petrece în viața sa, cu sinceritatea-i caracteristică, potrivit verdict.ro.

Am aflat că își alege hainele în grabă: „Habar n-am. Jur. Am luat ceva pe mine în grabă, că mă duc la fotbal de aici. Am un tricou simplu, dar e de la T-shirt Factory și am niște blugi, niște Nike-uri și un sacou luat în grabă. Adică…eu sunt sport. Sunt convins că sunt de căcat, îmi cer scuze față de spectatorii, telespectatorii de la Verdict.ro…”

De când și-a deschis magazinul online, alături de câțiva prieteni de-ai lui, tot din lumea mondenă, cum sunt Delia, Speak, Flick, Otravă etc., s-a creat o întreagă isterie cu tricourile, mai ales că sunt inspirate chiar din viața de oraș, pe care Codin o cunoaște cu siguranță foarte bine: „Eu trăind în oraș și în viața asta de noapte…sunt tot felul de vorbe de duh și le mai adaptăm. E multă inspirație în „folclorul” ăsta nocturn, ăsta de oraș, știi…Eu mă inspir mult de acolo, dar nu sunt singurul creator de content de la T-shirt Factory, are și Delia tricouri cool, și Otravă și Flick și Speak acum are niște super tricouri. Dar, mă rog, și ale mele se vând bine”.

În plus, Codin mai lucrează și la o carte nouă, după ce a debutat cu „Consumatorul de suflete” în 2016: „Da! O carte nouă sper că scot în 2019. Titlu nu, nu, nu pot să dezvălui. Adică mi-e și frică de treaba asta! Am început-o în 2017 vara și este un roman total diferit de cel pe care l-am scos înainte”.

Întrebat ce își dorește de la femeia de lângă el, Codin ne-a declarat: „Ce îmi place să văd la femeia de lângă mine? Că e lângă mine, în primul rând. Aaa… calități…eu sunt destul de dur în alegerea femeilor și am niște criterii destul de clare și definite, și anume să aibă puls, să aibă toți dinții în gură, foarte important pentru mine, și mai am una, un criteriu foarte dur, să fie și ea e acord, să nu fie viol, să vrea și ea cumva. Foarte greu găsesc. Ori nu are dinții, ori nu e vie, ori nu vrea, ca dacă e vie, de obicei nu vrea. E nasol, ce pot să vă zic”.

Sursa: verdict.ro

loading...
loading...