Cleopatra Stratan are 15 ani și… 1.80 înălțime! Fetița care îi cânta lui Ghiță este acum de nerecunoscut! Imaginea cu care i-a lăsat pe toți cu gura căscată! Nimeni nu crede că e ea!

Cleopatra Stratan a rămas în memoria tuturor drept o fetiță care cântă superb. Dar timpul nu stă în loc, și bine face! Acum, fetița care făcea furori când era mică cu piesa ,,Ghiță”, s-a retras în ultimii ani de pe scenă, transformându-se acum într-o adevărată domnișoară.

În prezent, fiica lui Pavel Stratan are frumoasa vârstă de 15 ani și principala ei concentrare este școala, însă în timpul liber încă se mai ocupă de muzică.

,,Cel mai tânăr artist care a lansat un album solo, cel mai de succes copil, cel mai mare onorariu pentru o melodie. (…) Eu sunt la şcoală acum. Eu mă văd tot în muzică. Sunt clasa a IX-a. Sunt la şcoală în Chişinău. (…) Am 1,80 înălţime. Nu am iubit”, a spus Cleopatra Stratan, într-o înregistrare, potrivit wowbiz.ro.

Iată cum arată Cleopatra Stratan în prezent:

 

c2

cc

o-stim-de-la-3-ani-dar-acum-este-o-tanara-superba-cum-arata-cleopatra-stratan-in-prezent_4_size2

CITEȘTE ȘI:

Fiica Stelei Popescu a transmis un mesaj tulburător la scurt timp de la înmormântarea actriței: ,,Interzic…” Ce a dorit să spună despre mama sa e sfâșietor, mulți îi dau dreptate

Doina Maximilian, fiica adoptivă a Stelei Popescu, a trimis către presă o notificare prin care cere respectarea memoriei mamei sale adoptive, un apel care, într-o țară normală nu și-ar fi avut rostul… În aceeași notificare interzice difuzarea imaginilor video de la decernarea premiilor din cadrul Galei femeilor de succes, dar și a dezbaterilor referitoare la problemele de sănătate ale Stelei Popescu.

Notificarea a ajuns la presă în ziua de sâmbătă, 25 noiembrie, drept reacție la faptul că întreaga zi de vineri au rulat în buclă imagini de la gala de premiere în care regretata artistă apărea supărată și incoerentă.

Din notificarea trimisă de fiica adoptivă a Stelei Popescu:

„Vă interzic începând cu data primirii prezentei Notificări (…) să publicați și/sau să difuzați materiale de presă scrisă și/sau audiovizuală, internet ori fotografică, conținând imagini și informații cu mama mea Stela Popescu privind starea de sănătate, problemele de diagnostic, prognostic, tratament, circumstanțe în legătură cu decesul, boala și cu alte diverse fapte anetrioare survenirii decesului, respectiv filmările exsitente cu ocazia decernării premiului în cadrul Galei femeilor de succes, din data de 21 noiembrie considerând că acest material aduce atingere memoriei, voinței și respectului persoanei decedate.”

„Vă solicit să procedați de îndată în maximum 6 ore de la primirea Notificării la retragerea postărilor sau preluărilor video/audio cu privire la materialele ce sunt descrise în conținutul prezentei și care se află pe mijloacele de comunicare prin internet ce vă aparțin.”

„De asemenea, vă interzic în baza acelorași dispoziții legale sus menționate să difuzați inclusiv rezultatul autopsiei, fără acordul subsemnatei întrucât legislația nu vă permite să difuzați astfel de materiale fără acordul expres în forma scrisă al subsemnatei”

„Difuzarea oricăror materiale de presă scrisă, audiovizuală sau internet, ori fotografică după primirea prezentei notificări va înlătura orice dubiu cu privire la existența bunei-credințe, motiv pentru care îmi rezerv dreptul de a mă adresa instanțelor judecătorești competente, pentru a solicita despăgubiri reprezentând prejudiciul moral adus defunctei mele mame.”

„Astfel, vă solicit să luați act că vă interzic cu desăvârșire ca, din momentul primirii prezentei, să mai fie făcute publice prin intermediul oricăror mijloace media, respectiv presă scrisă/audiovizuală, fotografică sau internet a oricăror imagini și informații referitoare la mama mea Stela Popescu, așa cum sunt descrise în prezenta Notificare, precum și realizarea de producții audiovizuale care să aibă ca subiect dezbateri privitoare la starea desănătate a mamei mele, respectiv, filmările existente cu ocazia decernării premiului în cadrul Galei femeilor de succes, din data de 21 noiembrie”

Sursa: paginademedia.ro

loading...
loading...