Clanul de țigani din Bistrița a ieșit pe stradă cu topoare, bâte și răngi, scene de groază în oraș! Vezi cum s-au răzbunat pe polițiști și ce a ieșit, totul a fost filmat de o cameră de supraveghere

O cameră de supraveghere din Piața Morii a surprins câteva scene uimitoare, parcă rupte dintr-un film de tragi-comedie, presărată cu groază și acțiune. Totul s-a petrecut chiar în centrul orașului, polițiștii au încercat să intervină, dar unul dintre ei a fost atacat cu o secure.

Grupul de romi era din județul Mureș, din el făceau parte atât femei, cât și copii. Aceștia i-au atacat pe membri aceleiași etnii cu bâte, răngi și chiar o secure. Camera de supraveghere din Piața Morii a surprins totul.

În luptă au sărit chiar și femeile care aveau sugari în brațe, după numai câteva secunde, cele două grupuri încep să își care lovituri peste lovituri până apar doi polițiști locali ce patrulau în centrul orașului.

Polițiștii au cerut sprijinul poliției și pe cel al jandarmilor, însă, din nefericire pentru ei au intervenit înainte de a primi întăririle, drept urmare, unul dintre romi a încercat să îi imobilizeze, sau chiar să îi atace cu securea din dotare…

Iată ce aflăm din comunicatul poliției despre acest episod care seamănă cu o scenă de film comic: ,,Poliția a fost sesizată cu privire la izbucnirea unui conflict spontan, între mai multe persoane, pe raza municipiului Bistrița. Starea conflictuală a fost aplanată, persoanele în cauză fiind conduse la sediul poliției pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a iscat conflictul. În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că 7 persoane cu vârste cuprinse între 21 și 31 de ani, ar fi săvârșit infracțiunile de tulburarea ordinii și liniștii publice și încăierare”.

Șase dintre romii implicați au fost reținuți pentru 24 de ore, fiind ulterior lăsați liberi, în cursul zilei de luni, după ce instanța a decis să nu-i aresteze preventiv.

Iată imaginile:

Sursa: observator.tv

loading...
loading...