Cine ar fi crezut asta, numărul pariorilor care migrează online va atinge cifre record în 2017

Feedback-ul caselor de pariuri online din acest început de an indică o creștere mare a numărului pariorilor care migrează online, iar dacă lucrurile continuă în aceeași manieră este foarte posibil să asistăm la un record.

Deși această creștere a surprins industria locală a pariurilor, Cădar Marius, fondatorul celei mai mari și mai active comunități de pariori de la noi din țară anticipase întorsătura pe care au luat-o evenimentele în acest debut de an:

“Așa cum m-am așteptat, numărul jucătorilor recomandați de PariuriX.com față de luna Decembrie 2016 a crescut în Ianuarie 2017 cu peste 90%. Chiar dacă bugetul de promovare a fost ușor mai mare, consider că până la finalul anului, creșterea de peste 20% a pieței de pariuri online – așa cum este anticipată de mine – va fi posibilă fără prea multe complicații,” a declarat Cădar Marius, unul dintre primii pariori pe online din România.

Primul autor ai unei cărți dedicate pariurilor care se tipărește în România a ajutat multe mii de pariori români să migreze online în ultimii 10 ani. Cădar Marius a deslușit de mult misterele pariurilor online, iar de atunci a încercat să-și împărtășească cunoașterile și experiența cu toți pasionații de jocuri de noroc de la noi din țară.

Pariurile online sunt mult mai avantajoase decât cele tradiționale. Pariind pe internet, jucătorii au șanse mari de câștig. Cădar Marius a dezvăluit faptul că este foarte important ca fiecare jucător să aibă conturi deschise la mai multe agenții și să nu se limiteze la o singură opțiune, pentru a avea posibilitatea de a juca de fiecare dată cele mai mari cote de pe piață.

IATĂ CASELE DE PARIURI ONLINE RECOMANDATE DE CĂDAR MARIUS, LA CARE PUTEȚI JUCA 100% LEGAL CEL PUȚIN PÂNĂ ÎN 2026:

b2

Deschide cont la BETANO

Este o agenție de pariuri online care a debutat pe piața românească abia în 2016, însă cu toate acestea, operatorul grec dispune de o serie de facilități și oferte interesante. Spre exemplu, se pot plasa pariuri cu comandă vocală de pe mobil sau tabletă prin aplicația specială pentru iOs. Un alt punct forte a acestei case de pariuri online este oferta „Marjă 0%” care oferă zilnic cote foarte mari pentru câteva partide.

unnamed-4

Deschide cont la NetBet

Ambasadorul Netbet, Dan Petrescu, propune în mod regulat ponturi pentru Liga 1 și Liga Campionilor. Această agenție este apreciate în rândul împătimiților de pariuri live, în special datorită ofertei vaste care poate satisface nevoile oricărui jucător. Posibilitatea de a face CashOut parțial sau total îi bucură pe cei care vor să aibă un control mai bun asupra biletelor jucate. La Netbet pot plasa pariuri și pe sporturi virtuale și se pot juca sloturi video ca la aparate.

b4

Deschide cont la SportingBET

Sportingbet este una dintre cele mai longevive agenții de pariuri online: gigantul din industria jocurilor de noroc și-a început activitatea pe internet încă din 1997. În toamna anului trecut, operatorul a actualizat în totalitate interfața și structura internă a agenție, astfel încât în moment de față cotele din oferta de pariuri sportive au fost crescute substanțial. În plus, aici se găsesc și câteva concursuri și oferte ce pot fi revendicate zilnic de către orice utilizator activ.

b5

Deschide cont la UNIBET

Unibet iese în evidență prin faptul că le pune la dispoziția jucătorilor români 4 platforme de joc, care conturează o experiență totală de pariuri online. Pe lângă pariuri sportive și jocuri de cazinou virtual și live, Unibet dispune și de camere dedicate de poker și de bingo. Oferta de pariuri este bogată în opțiuni atipice și pariuri speciale. Și mai mult decât atât, funcția Action Betting permite plasarea pariurilor live instant, lucru poate ține în priză orice vânător de adrenalină.

untitled

Deschide cont la Unibet

Betfair este o agenție cunoscută în primul rând pentru platforma de Betting Exchange, care este cea mai populară de gen la nivel global. Operatorul Britanic oferă însă și numeroase pariuri speciale zilnic în secțiunea Sportsbook, care a devenit din ce în ce mai populară în ultimii ani. Price Rush, Cash Out și Asigurarea Biletelor sunt funcțiile cele mai apreciate de pariori.

unnamed-5

Deschide cont la BETFAIR

PariuriX.com promovează parierea responsabilă. Pariurile pot avea consecințe financiare și pot cauza dependență. Vă rugăm să jucați responsabil!

unnamed

PariuriX.com – 18+ Site-ul este interzis minorilor – Licență Clasa II prin Decizia ONJN nr. 697/18.04.2016

Case de Pariuri Online recomandate de PariuriX.com

loading...
loading...