Cele șase trucuri simple folosite de soțiile perfecte pentru a-și înnebuni soții! Toți bărbații își doresc numărul 5. Tu faci aceste lucruri?

Toți cei care au decis să facă pasul cel mare, își doresc, în mod sigur, o căsnicie fericită și sănătoasă, însă acest lucru nu vine de la sine, ci necesită mult efort din partea partenerilor. Totuși, doar unele cupluri par a fi capabile să rămână fericite până moartea îi desparte. Te întrebi și tu, la fel ca noi, cum fac? Ei bine, iată câteva trucuri care te vor transforma în soția perfectă! Le faci deja?

1. Fii onestă.

Sinceritatea este foarte importantă într-o relație și dacă vei fi sinceră partenerul tău va aprecia enorm. Este necesar să fii tot timpul sinceră cu soțul tău. Dacă îl vei minți, chiar și în legătură cu cel mai nesemnificativ lucru, nu va mai avea încredere în tine pe viitor.

2. Fii grijulie.

Toți bărbații vor să aibă o soție grijulie pentru că își aduc aminte de mama lor. Trebuie să îi arăți partenerului tău că îți pasă de el și să fii acolo când este bolnav, stresat, ocupat, dar și atunci când este bine.

3. Fii loială.

Loialitatea este necesară în orice relație, fie că este vorba despre una de amiciție, fie despre o căsnicie. Trebuie să fii mereu fidelă. Dacă vrei să fii o soție perfectă sau cel puțin să te apropi de perfecțiune, trebuie să fii loială.

4. Fii intimă cu partenerul tău.

Intimitatea joacă un rol extrem de important în căsnicie. Nu este vorba neapărat despre amor, ci despre momentele romantice care vă leagă atât de mult. Totuși, amorul joacă și el un rol extrem de important.

5. Spune-i ce te deranjează și ascultă-l.

Comunicarea este elementară pentru o căsnicie sănătoasă și fericită. Ori de câte ori te deranjează sau te supără ceva, spune-i, fie că este vorba despre el sau despre colegii de la muncă.

Atunci când vrea el să-ți spună ce are pe suflet, ascultă-l. În primul rând, partenerii trebuie să fie cei ma buni prieteni, apoi să fie iubiți sau soți.

6. Ajută-l și susține-l.

Ajută-l în orice face. Dacă poți să-l ajuți pentru a-și realiza un vis, nu sta cu mâinile în sân. Iar dacă chiar nu poți să-l ajuți, susține-l cât de mult poți. uneori, sfaturile din partea persoanei iubite sunt cele care ne ambiționează și ne dau putere să mergem mai departe.

Sursa: estisuperba.ro, a1.ro

CITEȘTE ȘI:

E știrea zilei! Se pregătește un sezon Exatlon Internațional „All Stars”!? Pe cine va trimite România în arenă! Sunt ei cei mai buni?

După ce gimnasta Ana Lago a lăsat să se înțeleagă că ar fi fost contactată de către producători în vederea unei ediții internaționale a emisiunii Exatlon de tipul „All Stars”, Mexicul fierbe. Planul proiectului prevede că cei mai buni concurenți din 5 țări diferite s-ar putea întrece într-o ediție specială care va fi difuzată în același țimp în toate cele 5 țări. Media mexicană scrie că ideea le-a venit producătorilor după ce au văzut audiențele uriașe obșinute în urma înfruntărilor internaționale dintre România, Mexic, Turcia și Grecia.

Fanii mexicani au postat chiar și un afiș cu cei care vor reprezenta România în acest show. Aceștia sunt: Vladimir Drăghia, Anca Surdu, Alina Pană și Ștefan Floroaica. De la mexicani apar Ana Lago, Macky, Daniel Corral și Rommel Pacheco, iar de la brazilieni: Pedro Scooby, Maurren Maggy, Sul Rosa și Renato Nicola. Pe afiș mai apar două echipe în dreptul cărora e trecut un semn al întrebării: Statele Unite ale Americii și Columbia. În aceste țări, concursul Exatlon nu a fost lansat și este doar la stadiul de zvon, potrivit wowbiz.ro.

În Mexic, concursul s-a încheiat în urmă cu o lună, iar fanii sunt disperați pentru că au fost lăsați fără emisiunea lor preferată. Unele grupuri locale au venit chiar cu ideea ca o televiziune locală să retransmită show-ul Exatlon România, cel puțin până când va începe în Mexic un nou sezon.

loading...
loading...