CELE MAI SFÂȘIETOARE 10 imagini din ISTORIA UMANITĂȚII! Poveștile lor sunt teribile, am izbucnit în lacrimi când le-am văzut pe toate! E ÎNFIORĂTOR!

Omenirea a trecut prin momente cumplite, iată câteva din care trebuie să învățăm:

 

1. Imagine dinăuntrul unei CAMERE DE GAZARE de la Auschwitz. Urmele albe pe care le vedeți pe pereți sunt de fapt urmele lăsate de oamenii care știau că nu mai au scăpare și se sufocau din cauza gazului otrăvitor:

i1

2. Aceasta este imaginea unui băiețel de 12 ani din Brazilia care cântă la vioară la înmormântarea profesorului lui. Profesorul a fost singurul om care l-a ajutat să scape de violență și sărăcie, prin muzică:

i2

3. Om căzând de pe World Trade Center, în urma atacului de pe 11 septembrie:

i3

4. Această imagine a fost realizată exact în momentul în care lui Harold Whittles i-a fost instalat un aparat auditiv și AUDE pentru prima dată în viață:

i4

5. Peste 100.000 de călugări budiști se roagă în același timp pentru o lume mai bună:

i5

6. Agim Shalaeste trecut dincolo de sârma ghimpată în brațele bunicilor săi care se află într-o tabără de refugiați din cauza Războiului din Kosovo:

i6

7. Soldat rus pregătindu-se pentru Bătălia din Kursk, iulie 1943:

i7

8. Terri Gurrola este reunită cu fiica sa după ce și-a servit țara în Irak timp de 7 luni:

i8

9. Copil înfometat din Uganda, ținându-se de mână cu un misionar:

i9

10. Un prizonier din cel de-al Doilea Război Mondial a fost eliberat de către Uniunea Sovietică și este reunit cu fiica sa. Copilul nu își mai văzuse tatăl de la vârsta de un an:

i10

loading...
loading...