Cele mai profitabile domenii de afaceri pentru români în 2018

 

Ideea de a porni o afacere trece cel puțin o dată pe zi prin capul oricărui român. Cu toate acestea, majoritatea o ignoră și își văr în continuare de viața lor deoarece se tem de eșec. Ce au în plus oamenii care chiar au curajul să deschidă o afacere și să și reușească? Au identificat domeniile cele mai profitabile:

  1. Agricultura – Motor pentru economia românească, agricultura are toate șansele să rămână profitabilă în anii care urmează. Cea mai solidă zonă aici a fost cultivarea florii soarelui.

  2. Construcții – zona de materiale de construcții și construcțiile propriu-zise vor rămâne profitabile chiar și în 2018 datorită programului național Prima Casă care aduce o mare parte din clienți.

  3. Retail – domeniul vânzărilor va fi întotdeauna în top 3 cele mai profitabile afaceri. Libertatea de a se apropia de clienți și previzibilitatea fac din acest domeniu unul preferat de antreprenori indiferent ca se decid să vândă haine, alimente sau cosmetice.

  4. Servicii – modernizarea generațiilor și dorința din ce în ce mai mare de a avea mult timp liber a oamenilor tineri a adus o nevoie acută de servicii care să preia din responsabilitățile acestora la un preț mai mult decât accesibil. Fie că e vorba de curățenie, gătit sau livrări, piața serviciilor este un domeniu profitabil în acest moment.

  5.  IT – un domeniu bine plătit în cadrul căruia nu e nevoie de foarte mulți bani pentru a începe o afacere. Puteți începe cu un singur computer care vă va duce afacerea pe culmile succesului!

Acum că ați identificat domeniul perfect în care să vă deschideți o afacere, mai trebuie doar să vă puneți planul în aplicare. În cazul în care nu aveți suficienți bani pentru a vă finanța noul business puteți oricând apela la un împrumut rapid de la o instituție financiară nebancară (https://gcompare.co/ro/credite-rapide/). Banii vor ajunge la dumneavoastră în mai puțin de 24 de ore și vă puteți pune pe treabă imediat!  

Daca doresti sa afli mai multe despre deschiderea unei afaceri, gasesti detalii la infiintare-firma.ro, o resursa online utila.

loading...
loading...