Cele mai profitabile domenii de afaceri pentru români în 2018

 

Ideea de a porni o afacere trece cel puțin o dată pe zi prin capul oricărui român. Cu toate acestea, majoritatea o ignoră și își văr în continuare de viața lor deoarece se tem de eșec. Ce au în plus oamenii care chiar au curajul să deschidă o afacere și să și reușească? Au identificat domeniile cele mai profitabile:

  1. Agricultura – Motor pentru economia românească, agricultura are toate șansele să rămână profitabilă în anii care urmează. Cea mai solidă zonă aici a fost cultivarea florii soarelui.

  2. Construcții – zona de materiale de construcții și construcțiile propriu-zise vor rămâne profitabile chiar și în 2018 datorită programului național Prima Casă care aduce o mare parte din clienți.

  3. Retail – domeniul vânzărilor va fi întotdeauna în top 3 cele mai profitabile afaceri. Libertatea de a se apropia de clienți și previzibilitatea fac din acest domeniu unul preferat de antreprenori indiferent ca se decid să vândă haine, alimente sau cosmetice.

  4. Servicii – modernizarea generațiilor și dorința din ce în ce mai mare de a avea mult timp liber a oamenilor tineri a adus o nevoie acută de servicii care să preia din responsabilitățile acestora la un preț mai mult decât accesibil. Fie că e vorba de curățenie, gătit sau livrări, piața serviciilor este un domeniu profitabil în acest moment.

  5.  IT – un domeniu bine plătit în cadrul căruia nu e nevoie de foarte mulți bani pentru a începe o afacere. Puteți începe cu un singur computer care vă va duce afacerea pe culmile succesului!

Acum că ați identificat domeniul perfect în care să vă deschideți o afacere, mai trebuie doar să vă puneți planul în aplicare. În cazul în care nu aveți suficienți bani pentru a vă finanța noul business puteți oricând apela la un împrumut rapid de la o instituție financiară nebancară (https://gcompare.co/ro/credite-rapide/). Banii vor ajunge la dumneavoastră în mai puțin de 24 de ore și vă puteți pune pe treabă imediat!

loading...
loading...