Cele mai bune dispozitive medicale pentru baie destinate persoanelor imobilizate

Sursa foto: pixabay.com

Persoanele aflate in indisponibilitatea de a se deplasa singure, resimt probleme foarte mari atunci cand trebuie sa foloseasca toaleta, sau in momentul in care trebuie sa se spele. Pentru ca aceste actiuni necesita o serie de miscari incomode pentru aceste persoane, in randurile de mai jos vom enumera cateva dintre cele mai utile dipozitive de sprijin pentru baie, destinate persoanelor imobilizate.

Extrem de practice si fiind foarte ergonomice, acestea ofera un sprijin real atat in spitale, cat si acasa. Asadar, iata care sunt cele mai bune dispozitive medicale pentru baie, ce ofera sprijin si confort persoanelor imobilizate:

Banca pentru cada

Acest produs este extrem de util pentru toaletarea persoanelor imobilizate. Banca pentru cada este foarte ergonomica, avand totodata dimensiuni reglabile pentru a putea fi fixata, indiferent de cada. Cele mai bune banci pentru cada au cadrul din otel inoxidabil, astfel incat sa nu fie afectat de contactul cu apa sau cu alte substante din compozitia produselor de baie. Este un produs incredibil de util, atat pentru persoana aflata in imposibilitatea de a se spala singura, cat si pentru cel care o ajuta, pe intreaga durata a acestei activitati. Se poate utiliza atat in clinici private sau spitale, cat in casa persoanei imobilizate, pentru ca are dimensiuni reduse si se poate intretine foarte usor.

Cadrul de sprijin pentru vasul de toaleta

Este un dispozitiv medical ideal pentru persoanele in varsta, sau pentru pacientii aflati in imposibilitatea de a se deplasa singuri. Acest cadru de sprijin se dovedeste a fi extrem de util, atunci cand pacientul se aseaza sau se ridica de pe vasul de toaleta. Pentru un confort deplin si pentru o mai buna siguranta, recomandam utilizarea acestui produs alaturi de un inaltator pentru vasul de toaleta. Acest cadru de sprijin este un produs flexibil, fiind compatibil cu toate modelele de vas de toaleta de pe piata.

Scaunul de toaleta

Acest dispozitiv de sustinere este destinat persoanelor in varsta, celor imobilizate partial, sau celor care au suferit de curand o interventie chirurgicala, iar coordonarea membrelor inca le pune probleme. Scaunele ortopedice pentru baie sunt utile, usor de folosit si simplu de curatat, de aceea sunt solutia perfecta atat pentru spitale, cat si pentru acasa.

Un astfel de produs este prevazut cu propriul vas de wc, acesta fiind foarte usor de detasat pentru a putea fi curatat dupa utilizare. Cele mai bune scaune de toaleta sunt prevazute cu picioare antiderapante, pentru o mai buna stabilitate la contactul cu podeaua, astfel incat pacientul sa se bucure de un confort deplin, atunci cand utilizeaza acest dispozitiv.

Iata 3 produse extrem de utile, ce usureaza atat viata persoanelor imobilizate, cat si munca celor care le ajuta sa utilizeze toaleta. Realizate din materiale rezistente, atat la efort cat si la actiunea apei, ofera stabilitate, siguranta si confort deplin, pentru ca pacientii aflati in imposibilitatea de a se deplasa singuri sa poata utiliza fara probleme aceste dispozitive de sustinere.

Alte produse la fel de practice, din aceeasi categorie a dispozitivelor de sustinere pentru persoanele cu dizabilitati: inaltator pentru vasul de toaleta, suport plansa pentru cada de baie, suport de sprijin pentru cada etc.

 

loading...
loading...