Cele mai bune ceasuri Garmin pentru sport

Dacă vrei să-ți îmbunătățești condiția fizică făcând orice fel de mișcare, un ceas de fitness este un accesoriu care te poate ajuta să-ți atingi obiectivele de antrenament. Printre cele mai populare branduri de wearables pentru sport se află și Garmin, o companie lider pe piața produselorde navigație GPS, cu o istorie de peste trei decenii. 

Îți dorești un smartwatch performant care să-ți ghideze antrenamentele, dar nu știi ce să alegi? Iată cum poți alege un ceas Garmin pentru nevoile tale. 

Garmin Forerunner 935

Modelul Forerunner 935 combină performanțele metrice avansate cu tehnologia GPS stelar. Cu ajutorul unui astfel de gadget, poți comuta între diverse activități fizice pe care le desfășori; de exemplu, poți trece de la ciclism la alergat sau la înot în timp ce performanța îți este înregistrată continuu. O altă caracteristică prin care se remarcă Garmin Forerunner 935 este aceea că ceasul compilează statisticile obținute pentru a determina variația ritmului cardiac sau perioadele de odihnă. 

La capitolul puncte forte ale gadgetului brandului Garmin putem trece în revistă și durata de viață a bateriei. Aceasta rezistă 24 de ore în modul de funcționare și până la 60 în modul de economisire a energiei.

Garmin VivoActive 3 Music

Muzica te motivează să-ți sporești performanțele pe durata antrenamentelor fizice? Atunci alege ceasul Garmin VivoActive 3 Music. Acesta încorporează un player muzical care se conectează la căștile tale preferate wireless și oferă până la 500 de piese descărcate.În plus, acest dispozitiv wearable este partenerul ideal de fitness, măsurând precis numărul de bătăi pe minut. În plus, ceasul măsoară distanța parcursă direct de pe încheietura mâinii, fără accesorii suplimentare. 

 Garmin Fenix 5X Plus Sapphire

Garmin Fenix 5X Plus Sapphire este un ceas multisport cu GPS și tehnologie de măsurare a pulsului la încheietura mâinii. Acest smartwatch este ideal pentru pasionații de drumeții, datorită senzorilor încorporați care includ blusola cu trei axe, giroscop și altimetru barometric, capabili să indice localizarea precisă. 

Un alt mare atu al acestui gadget constă în compatibilitatea cu Garmin Pay, soluția de plată fără contact care îți permite să efectuezi plăți sigur și confortabil, astfel încât să poți lăsa acasă cardurile și banii pe parcursul antrenamentelor. 

De asemenea, la capitolul plusuri pe care le are ceasul Garmin Fenix 5X Plus Sapphire trebuie să menționăm și performanța bateriei: până la 20 de zile în modul ”Ceas inteligent” și aproximativ 13 ore în modul GPS cu redarea muzicii. 

Întreaga gamă Fenix vine cu moduri presetate de monitorizare pentru diferite activități sportive cun ar fi alergarea, înotul, ciclismul, golful sau mersul altert. Ceasurile Fenix pot fi conectate la un model opțional de monitorizare a pulsului care trebuie poziționat în zona toracică.

Alege-ți ceasul de fitness în funcție de specificul antrenamentelor pe care obișnuiești să le faci. De asemenea, în procesul de achiziție ține cont și de bugetul pe care vrei să-l investești într-un astfel de accesoriu smart. 

 

loading...
loading...