Cele mai apreciate nume de animale de companie

Dacă ai ales să îți cumperi un animal de companie, ai luat o decizie foarte inspirată și nu vei regreta alegerea făcută. Un patruped îți va umple casa de bucurie și puține vor fi momentele în care nu vei râde cu gura până la urechi, când vei vedea ce năzbâtii va face. Fie că ales ales să ai o pisică sau un cățel, ori poate un alt animăluț, trebuie să te asiguri, însă, dinainte să îl cumperi că îi vei putea oferi tot ce are nevoie. Și nu e vorba de mâncare sau un pătuț în care să doarmă, ci de timp. Timpul tău va fi cadoul cel mai de preț pe care i-l poți face celui sau celei care te va aștepta zi de zi în fața ușii, până te întorci de la muncă.

După ce l-ai adus în casă, nu mai rămâne decât să îi alegi un nume potrivit pentru statura și personalitatea sa. Aici vei avea nevoie de puțin răgaz și poate de o consultare cu un prieten sau cu partenerul de viață, pentru a nu regreta decizia. Dacă nu ai inspirație, îți prezentăm mai jos câteva din cele mai căutate nume pe care stăpânii au ales să le pună necuvântătoarelor.

  1. Adonis. Dacă ai un câine de rasă mare, care va crește și va deveni impunător, acest nume este unul perfect pentru el. Dacă e pechinez sau bichon, poate ar fi bine să te mai gândești.
  2. Bruno. E simpatic și îți vine să îl iei în brațe de fiecare dată când îl vezi? Atunci un nume potrivit pentru cățelul tău ar putea fi Bruno.
  3. Button. Dacă face parte dintr-o rasă cu botul turtit, cum ar fi bulldogul francez sau mopsul la căței ori pisica persană, Button, care în limba română înseamnă Buton, este inventat special pentru el.
  4. Cara. Un nume potrivit pentru orice animăluț de sex feminin, care vine din limba italiană și înseamnă „dragă”.
  5. Coco. Dacă ai ales să aduci acasă un bichon alb sau o rasă de pisică elegantă, acest nume i se va potrivi mănușă, pentru că vine de la Coco Chanel și amintește de o ființă stilată.
  6. Daisy. Dacă ai o cățelușă care pare a fi delicată, o poți numi așa, după numele englezesc al florii margaretă sau după partenera lui Donald Duck.
  7. Happy. Indiferent de rasă, statură sau atitudine, acest nume este ideal pentru orice animăluț, pentru că, până la urmă, asta știu patrupedele să facă. Să aducă fericire în familie.
  8. Lord. Dacă atunci când se va ridica pe două picioare, câinele tău va fi mai înalt decât tine, mulțumită rasei din care face parte, sau dacă îl vezi distant și independent față de alți căței pe lângă care trece, ar trebui să îl numești așa.
  9. Lucky. Dacă l-ai salvat de pe stradă sau l-ai scăpat de vreo afecțiune, ducându-l la medicul veterinar, sigur cățelul sau pisoiul tău este norocos că te are.
  10. Rocky. La fel ca personajul din celebrul film american, dacă îl vezi pus pe harță sau în apărarea teritoriului său, ar trebui să îi alegi acest nume de luptător.

Un cățel sau o pisică îți va însenina clipele petrecute acasă și te va face să simți iubire, în fiecare zi. Spor la ales cel mai potrivit nume pentru patrupedul tău!

loading...
loading...