Cele două femei care au șocat lumea! Au cele mai uriașe „podoabe” din lume, dar le vor și mai mari, spun că nu se vor opri niciodată. Galerie foto de coșmar!

Holly Willoughby și Phillip Schofield sunt prezentatorii unei emisiuni matinale din SUA și sunt obișnuiți să ia interviuri tuturor, de la cei mai importanți oameni în stat, la cele mai stranii vedete, însă au rămas cu gura căscată când le-au văzut pe aceste două femei. Când Mary și Lily au apărut în emisie pentru a discuta despre operațiile lor de mărire a bustului, cei doi prezentatori nu și-au putut ascunde starea de șoc. Nu le venea să creadă ce văd, dar asta nu e de mirare! Mai ales că femeile spuneau că vor să continue pentru a avea bustul ȘI MAI MARE!

Cele două femei au dezvăluit că și-au mărit „podoabele” folosind un dispozitiv care le permite să pompeze soluție salină în ele, fără ajutorul chirurgiei. Iată mai multe imagini cu aceste doamne care i-au făcut pe telespectatorii emisiunii să scrie pe rețelele de socializare că se așteaptă ca cei doi prezentatori să izbucnească în râs din moment în moment. Apropo, una dintre cele două femei este asistentă medicală și lucrează mai ales cu bebelușii.

Iată imaginile:

b2

b3

b4

b5

b6

CITEȘTE ȘI:

Imagine bombă cu Antonia! I-a pus mâna direct în zona interzisă și a strâns tare! Toti au rămas mască! Cu cine s-a pozat artista?

Faptul că Antonia și Delia sunt foarte bune prietene nu mai este o știre, însă a devenit o tradiție ca, în fiecare an cu ocazia sărbătoririi zilelor lor de naștere, fiecare dintre ele să aibă grijă să marcheze în mod corespunzător evenimentul pentru cealaltă. Dacă Antonia s-a prezentat la filmările emisiunii unde Delia ocupă masa de jurat pentru a-i cânta „La mulți ani”, iată că acum a venit și rândul Deliei să își surprindă amica.

Ce a făcut? Delia a postat o fotografie de colecție cu ele două într-o circumstanță mai… Stranie. În imagine apare Delia care este deghizată în bărbat, iar Antonia intrase și ea în rol foarte bine, punându-i mâna în zona intimă.

„A fost o vreme cand ..eram un barbat adevarat.Dar…m-am casatorit si am devenit femeie. Cumva…”, a scris Delia în dreptul imaginii, cu ocazia zilei de naștere a Antoniei. Antonia a fost sărbătorita zilei de 12 aprilie. Artista a împlinit, joi, vârsta de 29 de ani. Iată imaginea:

antoniadelia

CITEȘTE ȘI:

România e în doliu! După Stela și Cristina, mai pierdem o stea! Actrița a murit în somn! Dumnezeule, cum a găsit-o soțul azi dimineață… Dumnezeu să o odihnească!

Actrița Carmen Stănescu a încetat din viață joi, 12 aprilie, la vârsta de 92 de ani. Artista s-a stins acasă, în somn, după ce timp de ani de zile s-a luptat cu boala. Carmen Stănescu a fost actriță de film și teatru, debutul ei a avut loc în anul 1945, în rolul Ecaterinei Ivanova, în piesa realizată după romanul lui F. Dostoievski, „Frații Karamazov”. Anul trecut soțul său acorda un interviu unde vorbea despre starea de sănătate foarte fragilă a actriței.

Carmen Stănescu a absolvit Conservatorul Regal de Muzică și Artă Dramatică, promoția 1944-1948, la clasa profesoarei Mărioara Voiculescu. De-a lungul carierei sale, a interpretat peste 30 de roluri pe scena Teatrului Național și a altor teatre din București, potrivit libertatea.ro.

„Actriţa Carmen Stănescu nu e deloc bine. A făcut o gonartroză şi nu mai poate merge (n.r. afecţiune cronică a genunchiului, invalidantă, cu evoluţie progresivă, prin care cartilajul se degradează progresiv, cu apariţia durerii şi limitarea mobilităţii). Ea a fost şi campioană la atletism, la <suta de metri>, a fost sportivă mare, a mai practicat şi alte sporturi, a fost cinci ani în echipa naţională de tir. La vârsta ei, doctorii se tem să o opereze, pentru că e posibil să apară şi alte complicaţii. Merge destul de dificil, nu mai joacă nicăieri şi, sincer, nici eu nu mai vreau să joc. Am peste 66 de ani de teatru. Am urcat în scenă de 19.900 de ori. Au fost săptămâni în care am jucat de 14 ori, au fost dăţi când am căzut în scenă sau când m-au dus la balamuc”, a povestit actorul Damian Crâșmaru.

 

loading...
loading...