Cel puțin 11 oameni au murit la această petrecere, de aseară. Toți invitații au intrat în panică atunci când au aflat motivul

Below view of people clinking glasses with each other

Cel puțin 11 creștini pakistanezi au murit după ce au consumat alcool contrafăcut în provincia centrală Punjab, a anunțat sâmbătă poliția pakistaneză, conform AFP.

Alte trei persoane, care au consumat alcool contrafăcut vineri seara în timpul unei petreceri în districtul Jhelum, la 126 de km est de capitala Islamabad, se află în stare critică la spital, conform poliției.

Mare parte din cei decedați sunt tineri, ce provin din aceeași regiune creștină, a indicat pentru AFP Asif Nawaz, un responsabil al poliției locale.

În timpul unei petreceri desfășurată vineri seara ei au consumat această băutură toxică fabricată pe plan local”, a adăugat responsabilul poliției locale.

Acum poliția caută presupusul furnizor, al cărui frate se număra printre victime. În Pakistan, vânzarea băuturilor alcoolice este interzisă majorității populației care este musulmană, însă creștinii și străinii care nu sunt musulmani pot cumpăra alcool în bază unui permis.

Numeroase persoane produc în regie proprie băuturi alcoolice ieftine pe care le vând la domiciliu. În luna martie a acestui an, cel puțin 15 persoane au fost găsite decedate în sudul Pakistanului în urma consumului de alcool contrafăcut.

Sursa

loading...
loading...