Cel mai bun șampon antimătreață: 4 produse care îți îngrijesc scalpul și părul

Observi tot mai des coji albe la rădăcina firelor de păr și pe umeri? Mai mult, te confrunți cu mâncărimi ale scalpului? Ei bine, acestea sunt semnele că ai nevoie de un șampon antimătreață.

Iar dacă această afecțiune a scalpului nu îți este deloc străină, cu siguranță ai încercat deja mai multe șampoane antimătreață. În cazul în care ai fost dezamăgită de rezultate, află că nu orice șampon poate să țină la distanță cojile albe și mâncărimile scalpului. Trebuie să îți îmbogățești trusa de îngrijire cu produse profesionale.

Îți prezentăm în continuare 4 produse din game profesionale, care se află în topuri de succes pe piață, și te invităm să îl alegi pe cel care ți se potrivește, adică cel mai bun șampon antimătreață pentru tine.

1. Șampon antimătreață KERASTASE SPECIFIQUE

Printre cele mai bune șampoane antimătreață de pe piață se numără KERASTASE SPECIFIQUE. Acest tratament pentru mătreață este potrivit atât pentru îngrijirea părului uscat, cât și pentru îngrijirea părului gras, astfel că se va dovedi a fi o investiție isteață pentru membrii familiei tale.

Formula produsului are la bază o combinație de ingrediente de succes – Zinc Pirition și Acid salicilic. Nu este de mirare că acțiunea șamponului are acțiune de lungă durată de până la 8 săptămâni.

Vei putea să observi cu încântare că încă de la începutul tratamentului, fibra se simte mai tonifiată și mai lejeră. Și beneficiile acestui șampon antimătreață nu se încheie aici. Produsul nu conține siliconi, așa că are grijă de sănătatea ta.

Descoperă în continuare și alte șampoane antimătreață de pe profihairshop.ro.

2. Șampon antimătreață Londa Care

Dacă ești în căutarea celui mai bun șampon antimătreață, află că și cel din gama Londa Care se bucură de aprecieri în comerț.

Produsul îndepărtează delicat mătreața (chiar de la prima aplicare!) și previne apariția cojilor albe cu succes. Secretul acestui produs profesional constă în ingredientele active pe care le are în compoziție: uleiul din semințe de jojoba și extractele de calendula.

Nu trebuie decât să aplici șamponul antimătreață pe părul umed, să masezi delicat cu buricele degetelor, apoi să clătesti cu apă din abundență. Vei începe să te bucuri din nou de senzația de scalp curat și sănătos.

3. Șampon antimătreață Maria Nila

Rezultate incredibile încă de la primele utilizări vei obține și cu ajutorul șamponului antimătreață Maria Nila. Lupta crâncenă pe care o duceai până acum împotriva acestei afecțiuni a scalpului se va încheia cu victoria ta.

Șamponul Maria Nila este un produs cu efect anti-inflamator și calmant grație substanțelor pe care le conține: Pirocton Olamina și extract natural de Aloe Vera. Acestea tratează și previn apariția mătreții, dar și alte probleme care apar la nivelul pielii capului. Și veștile bune nu se încheie aici! Vitamina E, Apigenina și peptidele stimulează foliculii capilari, grăbind astfel creșterea podoabei capilare, în timp ce Acidul oleanolic previne pierderea firelor de păr.

Șamponul antimătreață din gama Head&Hair Heal este o formulă unică pentru calmarea scalpurilor sensibile, fiindcă este un produs 100% vegan și netestat pe animale, nu conține parabeni și sulfați. Parabenii au funcție de conservanți, astfel că lungesc durata de folosire a unui produs cosmetic, dar nu pot fi trecute cu vederea efectele negative asupra organismului.

4. Șampon antimătreață WELLA INVIGO Balance Clean

Cel mai bun șampon antimătreață pentru tine poate fi WELLA INVIGO Balance Clean. Grație ingredientului Zinc Pyrithyone, scalpul tău va fi din nou sănătos. Produsul combate cu succes cojile albe, are efect de calmare pentru pielea capului și lasă părul curat și fin. Substanța numita Zync Pirithone este recunoscută pentru faptul că oferă rezultate excelente în lupta dusă împotriva mătreții.

Cumpara online de pe Profihairshop.ro șamponul antimătreață care se potrivește cel mai bine în ritualul tău de îngrijire. Te vei putea bucura din nou de un păr curat, strălucitor și de un scalp sănătos. 

loading...
loading...