Cei șase băieți aveau părul lung și toți își băteau joc de ei, dar când a aflat, mama i-a ras pe toți! Când au înțeles secretul lor teribil au început să plângă și au intrat în pământ de rușine!

Phoebe Kannisto are șase copii, toți băieți, un set de tripleți, doi gemeni și un băiat în vârstă de 10 ani. Familia trăiește în Cheektowaga, New York, și, până de curând, toți cei șase băieți aveau părul foarte lung, motiv pentru care toți colegii de la școală făceau tot felul de glume crude pe seama lor.

Totuși, ceea ce nu înțelegea nimeni era motivul pentru care cei șase copii au ales, la vârsta lor, să își lase părul să crească atât de lung, motivul lor era unul extrem de special. Se pare că pierduseră un prieten drag de familie datorită cancerului, un prieten care era apropiat ca vârstă de ei. Copiii au fost atât de afectați de moartea amicului lor, încât au dorit să facă ceva pentru a-i ajuta pe cei care suferă de această boală îngrozitoare.

Drept urmare, toți cei șase băieți au decis să își lase părul să crească, pentru ca apoi să îl poată dona unei organizații non-profit care se ocupă cu ajutorarea copiilor care suferă de pierderea părului datorită cancerului. A fost nevoie de luni întregi, dar, în cele din urmă, copiii au reușit să doneze împreună peste 5 metri de păr!

Privește materialul video de mai jos pentru a afla mai multe detalii despre această poveste emoționantă:

CITEȘTE ȘI:

Ultima oră, tragedie în showbiz! „Dumnezeu să te aibă în pază!” Strigăte de jale, după ce a aflat că a murit: „O inimă blândă și miloasă ca a ta nu va mai fi”

Cătălin Arabu trece printr-o mare dramă. Cântărețul, pe numele său real Cătălin Neacșu, este în doliu. Artistul trece prin clipe îngrozitoare după ce tatăl său a murit și se va întoarce în țară pentru înmormântarea părintelui său. Aflat departe de țara natală, artistul a aflat o veste cumplită. Tatăl său s-a stins din viață zilele trecute.

„Tăticule, îmi iau rămas bun de la tine. O inimă blândă și miloasă ca a ta nu va mai fi. Te voi iubi veșnic. Dumnezeu te-a iubit prea mult să te ia la el în Săptămâna Înălțării. Dumnezeu să te aibă în pază”, a scris artistul pe pagina lui de Facebook. Cântărețul se află în Toronto, Canada. Tragicul eveniment vine la scurt timp după ce el și soția sa, Mariana, au obținut cetățenia canadiană. Cei doi au două fetițe născute peste Ocean. De zece ani, cântărețul nu a mai părăsit Canada, potrivit cancan.ro.

În urmă cu zece ani, nu exista petrecere bună de la care să lipsească Cătălin Arabu. Artistul a câștigat mulți bani în România din concerte, în timp ce emisiunile Tv se băteau pe el. Totuși, cântărețul a decis să renunțe la celebritatea din țara lui și să se mute la Toronto, pentru a începe o viață nouă. În Canada, Cătălin Arabu le cântă românilor, arabilor și sârbilor. Prima oară s-a întors în România în vara anului trecut după nouă ani, atunci când și-a vizitat toate neamurile.

loading...
loading...