Cei mai buni bucătari au zis adevărul. De ce e bine să torni puțină bere în compoziția de clătite? După ce o să afli, doar așa le vei prepara de acum încolo! Secretul ținut ascuns de toată lumea

Foto: bucatarul.ro

Toată lumea știe cum să facă clătite, dar știi care este rețeta recomandată de bucătarii profesioniști, dar, mai ales, știi că berea este ingredientul secret care, adăugat în aluat, transformă un simplu desert într-un adevărat deliciu culinar. Iată rețeta:

Ingrediente (6 portii):

2 linguri unt
400 ml lapte
3 oua
100 faina
1 varf de cutit sare
50 ml bere
ulei pentru prajit
Mod de preparare:

Topesti untul si il amesteci cu laptele, faina si sarea pina obtii un aluat omogen si subtire. Il acoperi si il lasi sa stea cel putin 30 de minute la rece.

Apoi adaugi in aluat 100 ml bere pentru a iesi mai pufoase clatitele.

Pui ulei intr-o tigaie de teflon (de preferat) si lasi sa se incinga la foc mediu. Torni apoi aluat cu un polonic mic in tigaie.

O inclini ca sa se intinda aluatul pe toata suprafata, apoi il coci 1 minut. Intorci clatita si mai lasi 30 de secunde.

Rastorni clatita pe o farfurie intinsa si o acoperi cu folie. Repeti operatiunea pana se consuma tot aluatul (circa 12 clatite).

Daca umpli clatitele cu dulceata de capsuni, poti adauga in aluat si 1 lingura de zahar.

Sursa: a1.ro

CITEȘTE ȘI: 

Muncitorii săpau la galeriile de metrou de sub București și au descoperit o ușă. În spatele ei, era o creatură umanoidă care a băgat groaza în ei! Au fugit mâncând pământul. Este de-a dreptul șocant ce a urmat

Contele Incappuciato a făcut o dezvăluire de-a dreptul șocantă în emisiunea „Voi cu Voicu”. Doi muncitori au făcut o descoperire uluitoare în timp ce săpau la galeriile de metrou.

„Cu ocazia unor săptături în anii 1985-1990, la galerile din metrou, doi munciori au descoperit în zona Izvor, în spatele unei uși metalice, o creatură umanoidă, care stătea în stare de conservare. Era de o frumusețe răpitoare, dar luciferică, nici moartă nici vie, avea o tunică roșie, cu fir brodat. Unul sdintre muncitori s-a dus să alerteze pe cei care supravegheau, au venit, au constat și au lăsat trei muncitori de pază. Atunci când s-au întors nu mai era nimic, nici entitatea, nici muncitorii, nici ușa”, a povestit invitatul Mirelei Voicu.

Tot el a mai făcut dezvăluiri și despre câteva dintre misterele care se ascund sub Munții Carpați, dar și despre rețeaua de tuneluri inițiatice de sub România. Autoriii cărți „Secretele României subterane” scrie că ar exista 500 de tuneluri și catacombe săpate din vremurile străvechi, unele sunt săpate sub munți, altele sub cetăți. Inițial aveau rolul de refugiu, dar ulterior au fost lansate mai multe ipoteze. Că sub Munții Bucegi ar fi o bază militară secretă, alții că e o zonă controlată de extratereștri, potrivit antena3.ro. Ba mai mult, tunelurile ar fi dispuse sub forma lupului dacic!

„Reteaua energetică s-a desprins de cea subterenă, au loc schimbri pe continetul european. De ce munții noștii se numesc Carprați, unghiul făcut între Carpații Occidentali și Meridionali este identic cu unghiul piramidei lui Keops. Acest loc, numit grădina Maicii Domnului. (…) Tuneluri subterane de sub întreaga Europă, inclusiv la noi. De ce se numesc Carpații așa? Carpata, în sanscrită a pornit acest nume: „Locul unde a coborât lumina pe pământ”, susține Contele Incapucciato.

loading...
loading...