Cei care vor să doarmă în patul Denisei sau să-i închirieze apartamentul trebuie să respecte de acum încolo o condiție imposibilă. Ce vrea familia să se întâmple acolo

Apartamentul Denisei Răducu va avea o destinație specifică, conform dorințelor familiei.

Acesta este locul unde artista a locuit până în ultimul moment al vieții, iar familia dorește să rămână mobilat așa cum îl mobilase vedeta care s-a stins din viață încă de la 27 de ani. Cei responsabili de apartament, au declarat că cei care și-au manifestat dorința să îl închirieze, le-au fost puse câteva condiții cu adevărat dificile.

Florian, cumnatul vedetei, a declarat, potrivit spynews.ro: ,,Și eu, și Adelina, am decis că apartamentul Denisei va trebui să rămână exact așa cum a fost aranjat în ultima zi din viața ei. Adică, dacă cineva ar vrea să locuiască acolo, nu trebuie să modifice ceva. Totul trebuie să rămână la fel cum e acum, adică la fel cum a fost pe când era Denisa în viață”.

El a mai adăugat că nici nu consideră că ar avea cui să îl închirieze pe un termen mai lung, deoarece, mai degrabă vor veni mai mult rude să stea acolo, pentru câteva zile, în diferite perioade ale anului:

,,Cred că, mai degrabă, vor veni doar rude care să locuiască acolo, vor sta câteva zile, dar atât… Oricum, noi, probabil, îl vom mai folosi când venim în țară, pentru o zi sau două, cât vom avea nevoie să locuim în București. Iar mașina ei, la fel, nu o vindem, nu facem nimic cu ea. Când are nevoie, o poate folosi Florin, în rest, așa cum ne-am înțeles cu el, trebuie să stea în garaj”.

Adelina este sora Denisei, părinții celor două au renunțat în favoarea ei, ceea ce o face pe ea singura moștenitoare a întregii averi a artistei.

Sursa: spynews.ro

loading...
loading...